Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

krzyss

Pionier e-mobilności
Jesli planujesz leasing, to zalatw wszystko przed terminem odbioru auta, tak zeby umowa byla juz podpisana i wszystko oczekiwalo.
Jesli nie dostosujesz sie do warunkow Tesli, to nie odbierzesz auta jeszcze w tym roku i przesuną Cię na luty/marzec. Tak juz robili, a patrzac ze 4 grudnia ma doplynac statek to na wszystko bedziesz mial bardzo mało czasu i tesla sprzeda twoje auto komus innemu.
Jesli masz zakup za gotowke to powinno wszystko sie udac :D

Sfotek

Posiadacz elektryka
Jesli planujesz leasing, to zalatw wszystko przed terminem odbioru auta, tak zeby umowa byla juz podpisana i wszystko oczekiwalo.
Jesli nie dostosujesz sie do warunkow Tesli, to nie odbierzesz auta jeszcze w tym roku i przesuną Cię na luty/marzec. Tak juz robili, a patrzac ze 4 grudnia ma doplynac statek to na wszystko bedziesz mial bardzo mało czasu i tesla sprzeda twoje auto komus innemu.
Jesli masz zakup za gotowke to powinno wszystko sie udac :D
Dzięki za radę, ciąglę się jeszcze zastanawiam nad zmianą na biały srodek... ciekawe czy to nie wpłynie na datę odbioru. Biorę za "gotówkę" także leasing niestraszny... gorzej może być z rejestracją. Grudzien, Covid.. także może być ciepło..

krzyss

Pionier e-mobilności
Dzięki za radę, ciąglę się jeszcze zastanawiam nad zmianą na biały srodek... ciekawe czy to nie wpłynie na datę odbioru. Biorę za "gotówkę" także leasing niestraszny... gorzej może być z rejestracją. Grudzien, Covid.. także może być ciepło..
W skrajnym przypadku ludzie odbierali lawetami i rejestrowali w pierwszyxh dniach stycznia.
Dzwon i pytaj o kolor ale moze byc ciezko bo tesla zaczyna tez lapac zadyszke w dostawach…

Robmal

Posiadacz elektryka
Ja mam VIN od 5 dni i nie mogę odnaleźć swojego auta. W Twoim przypadku statek niedawno wypłynął...

Attachments

• Zrzut ekranu 2021-11-1 o 19.29.33.png
    Zrzut ekranu 2021-11-1 o 19.29.33.png
    2,9 MB · Liczba wyświetleń: 70

romanskk

Nowy na Forum
Ja mam VIN od 5 dni i nie mogę odnaleźć swojego auta. W Twoim przypadku statek niedawno wypłynął...
Ciesz się że masz VIN 😁, zamawiałem 13 września i nadal nic... Oprócz telefonu który sam zainicjowałem - dostawa do Polski 12 lub 18 listopada

Sfotek

Posiadacz elektryka
to powoli trzeba się bedzie przygotowywać do odbioru.. z tego co wiem to poza dowodem osobistym, opłaceniem trzeba mieć ze sobą tablice, ubezpieczenie (min OC) oraz kapcie:) ...?

Jako219

Zadomawiam się
A masz jeszcze opcje zmiany na koncie? Ja zamawiałem pod koniec września i nie widzę takiej możliwości na swoim koncie… Gdzie wklepujecie ten VIN z kodu strony?