No i mam VIN... dzisiaj się pojawił i od razu wskoczył tracking https://www.hoeghautoliners.com/my-cargo z dostawą do Belgi na 4.12 ( statek wypłynął wczoraj - HÖEGH TRACER)
Dzięki za radę, ciąglę się jeszcze zastanawiam nad zmianą na biały srodek... ciekawe czy to nie wpłynie na datę odbioru. Biorę za "gotówkę" także leasing niestraszny... gorzej może być z rejestracją. Grudzien, Covid.. także może być ciepło..Jesli planujesz leasing, to zalatw wszystko przed terminem odbioru auta, tak zeby umowa byla juz podpisana i wszystko oczekiwalo.
Jesli nie dostosujesz sie do warunkow Tesli, to nie odbierzesz auta jeszcze w tym roku i przesuną Cię na luty/marzec. Tak juz robili, a patrzac ze 4 grudnia ma doplynac statek to na wszystko bedziesz mial bardzo mało czasu i tesla sprzeda twoje auto komus innemu.
Jesli masz zakup za gotowke to powinno wszystko sie udac![]()
W skrajnym przypadku ludzie odbierali lawetami i rejestrowali w pierwszyxh dniach stycznia.Dzięki za radę, ciąglę się jeszcze zastanawiam nad zmianą na biały srodek... ciekawe czy to nie wpłynie na datę odbioru. Biorę za "gotówkę" także leasing niestraszny... gorzej może być z rejestracją. Grudzien, Covid.. także może być ciepło..
Ciesz się że masz VIN 😁, zamawiałem 13 września i nadal nic... Oprócz telefonu który sam zainicjowałem - dostawa do Polski 12 lub 18 listopadaJa mam VIN od 5 dni i nie mogę odnaleźć swojego auta. W Twoim przypadku statek niedawno wypłynął...
A masz jeszcze opcje zmiany na koncie? Ja zamawiałem pod koniec września i nie widzę takiej możliwości na swoim koncie… Gdzie wklepujecie ten VIN z kodu strony?Dzięki za radę, ciąglę się jeszcze zastanawiam nad zmianą na biały srodek... ciekawe czy to nie wpłynie na datę odbioru. Biorę za "gotówkę" także leasing niestraszny... gorzej może być z rejestracją. Grudzien, Covid.. także może być ciepło..
Celuj w statek, który wypłynął -1 dzień wcześniej niż VIN ( moze Glovis Challange - https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:464658/zoom:10 )Ja mam VIN od 5 dni i nie mogę odnaleźć swojego auta. W Twoim przypadku statek niedawno wypłynął...