Co Ty za preproszeniem p...lisz?! Gdzie napisałem że nie chcę przepisów albo mandatów?! Weź tak powooooli ze zrozumieniem przeczytaj co napisałem. Tylko powoli. I ze zrozumieniem. Napisałem tam też co moim zdaniem warto zrobić. Więc już masz co krytykować, tylko nie rozumiesz tego co czytasz. A piszesz jak to inni nie rozumieją świateł...
To teraz to przeczytaj co ja napisałem. Napisałem do Waszej grupy. Tobie nie podobają się znaki, @zlp mandaty, a @Grzesiek wykazuje się współczuciem i zrozumieniem dla kierowcy zawodowego od którego wręcz chyba powinno się wymagać więcej niż od przeciętnego Kowalskiego za kółkiem.Co Ty za preproszeniem p...lisz?! Gdzie napisałem że nie chcę przepisów albo mandatów?! Weź tak powooooli ze zrozumieniem przeczytaj co napisałem. Tylko powoli. I ze zrozumieniem. Napisałem tam też co moim zdaniem warto zrobić. Więc już masz co krytykować, tylko nie rozumiesz tego co czytasz. A piszesz jak to inni nie rozumieją świateł...
Jeszcze raz: gdzie mi nie pasują znaki? Cytat poproszę.
Jeszcze raz: gdzie mi nie pasują znaki? Cytat poproszę.
No właśnie i dlatego obstawiam, że w dużej mierze jest to spowodowane tym kolejowym wynalazkiem, zamiast normalnymi światłami. Ludzie mają zakodowane, że za normalny sygnalizator na czerwonym nie przejeżdżają. Czy jest on na skrzyżowaniu, czy na przejściu dla pieszych, czy przy wyjeździe straży pożarnej. Taki odruch, bo widują go dziesiątki razy dziennie.
aż wreszcie po usprawnienie sygnalizacji świetlnej i zunifikowanie jej z każdą inną
Skoro chcesz zmieniać, to nie pasują.No i z tego wywnioskowałeś, że mi znaki nie pasują? Z tego, że chcę je zunifikować?![]()