Zbigniew Gotkiewicz
Fachowiec
LiFePO4 4x 100 Ah 12VAkumulator oczywiście nie kwasowy? Jaka pojemność?
LiFePO4 4x 100 Ah 12VAkumulator oczywiście nie kwasowy? Jaka pojemność?
Mysle ze do takiego autka to spokojnie wrzucasz jakis zapas.Pewnie w mieście, ale na Wschodzie Turcji albo na pustyni w Maroko dogadać się z lawetą może być problemem mimo polisy która coś tam zapewnia.
Tak, kupiłem dojazdówkę, lewarek, klucz do kół. W tysiącu się zmieściło, ale sprzedawca samochodu nie był w stanie pomóc. Musiałem sam szukać.Mysle ze do takiego autka to spokojnie wrzucasz jakis zapas.
Ja jak jechalem bmw i3 ktore ma mocno nietypowe opony w dalsze trasy bralem zapas.
Sa dojazdowki do buzza ?
Tylko że tam podejrzewam że każdy defekt w oponie naprawią.Pewnie w mieście, ale na Wschodzie Turcji albo na pustyni w Maroko dogadać się z lawetą może być problemem mimo polisy która coś tam zapewnia.
Jak rozetniesz bok opony kamieniem albo poleci oplot to tam z twojej opony najwyżej zrobią sandały.Tylko że tam podejrzewam że każdy defekt w oponie naprawią.
zanim kupisz to rzuć okiem na vevor przykladowo tenJak wrócę z Hiszpanii to założę Victrony i sprawdzę je w Turcji latem.
Teraz mam jakieś vevor które mi polecił sprzedawca paneli ale wychodzi na to, że nie bardzo się orientował co mi sprzedaje i tylko naciągnął na kasę. https://www.4sun.eu/regulatory-mppt/regulator-ladowania-mc6015bt-60a-12243648zanim kupisz to rzuć okiem na vevor przykladowo ten
Zdziwiłbyś się ale naprawią. Ja też byłem zdziwiony gdy w Walencji przebito nam nożem oponę aby nas okraść w następstwie przebicia, co im się udało. To do Maroka wjechaliśmy bez zapasu i w Zagorze bez problemu oponę naprawiono, to nie Europa gdzie są,proceduryJak rozetniesz bok opony kamieniem albo poleci oplot to tam z twojej opony najwyżej zrobią sandały.
Wewnętrzna zabudowa jest przykręcona albo do oryginalnych otworów montażowych albo tam gdzie ich nie było do nitonakrętek. Wrzucę parę zdjęć z budowy. Panel na dachu jest przykręcony do punktów mocowania bagażnika dachowego.Jak mocowałeś zabudowę do samochodu?