S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
masz jeszcze niższy pesel jak Pertyn?Chyba mam w przeciwieństwie do recenzenta zbyt niski pesel
masz jeszcze niższy pesel jak Pertyn?Chyba mam w przeciwieństwie do recenzenta zbyt niski pesel
Nie w sumie nie mam niższego, mój syn ma niższy pesel niz Pertyn. Ja mam tylko niższy wiekmasz jeszcze niższy pesel jak Pertyn?
czyli wystąpił klasyczny "paradoks dziadka" no cóż nie wiedziałem, że w Tesli można osiągnąć takie szybkości. respectNie w sumie nie mam niższego, mój syn ma niższy pesel niz Pertyn. Ja mam tylko niższy wiek
weź uprzedzaj że pertyna linkujesz... 🤮ale bardzo trzeźwa recenzja która może pomóc w wyborze czy lepsze jest wrogiem dobrego. a to zawsze jest cenne nawet pomimo jego oczywistej omyłkipoza tym kto może wiedzieć jaki będzie Juniper, z całym szacunkiem ale nawet Pertyn tego nie wie. zobaczymy niebawem czy są w stanie poprawić ewidentne niedoróbki z betatestów. trzymam kciuki abyśmy w końcu mogli ujrzeć samochód kompletny od Elona.
No dla kogoś w jego wieku wiele rozwiazan może być nie akceptowalnych ponieważ Tesle model y była zaprojektowana przez inne pokolenie ludzi. Kiedyś do obsługi wszystkiego potrzebne były guziki. Teraz wszystko jest obsługiwane przez ekrany. Firmy motoryzacyjne które nie będą szły z duchem czasu będą musiały zamykać fabryki...wiem, że nie cieszy się uznaniem forum ale w tym wypadku warto się zastanowić bo moim zdaniem dość elegancko podsumował Y.
Bylem lepszy HTC Drem to pierwszy z pierwszych,, chyba ? Jeszcze wcześniej w 98? miałem komórkę Panasonica ale bez zasiegu . Jeździłem niemal codziennie, patrząc czy i jak budują maszt. Abonament płaciłem , bo raz mi się zdarzyło zadzwonić z cywilizacji i wtedy nie było zmiłuj.Nota bene w 2009 jak zostałem posiadaczem pierwszego smartfona wśród znajomych (samsung omnia) ile się wtedy nasłuchałem narzekań i uwag. Ze się nie mieści w kieszeni, że nie ma klawiatury, że ogólnie cegła i paskudny telefon. Teraz każdy z nich ma smartfona w kieszeni, a o własnej krytyce dawno zapomnieli.
tak zgadza się ale wyraźnie podkreślił, że ogólnie podczas jazdy jest to rozwiązanie mniej bezpieczne od guzika a przede wszystkim zwrócił uwagę na fakt, że nie można pewnych funkcji wywołać natychmiastowo jak guzikiem tylko trzeba się przeklikiwać. jeżeli podczas jazdy nie można korzystać ze smartfona bo ekran i trzeba odwrócić uwagę to jeszcze większy ekran w tesli można traktować jako potęzny smartfon i tego zdaje się Pertyn nie może zaakceptować.No dla kogoś w jego wieku wiele rozwiazan może być nie akceptowalnych ponieważ Tesle model y była zaprojektowana przez inne pokolenie ludzi. Kiedyś do obsługi wszystkiego potrzebne były guziki. Teraz wszystko jest obsługiwane przez ekrany. Firmy motoryzacyjne które nie będą szły z duchem czasu będą musiały zamykać fabryki...
po jego zachwytach chciałem kupić lexusa lbx. Miał mało palić, mieć zalety elektryków (grzanie z aplikacji itp).wiem, że nie cieszy się uznaniem forum ale w tym wypadku warto się zastanowić bo moim zdaniem dość elegancko podsumował Y.
popieram, to całe wożenie dupska samochodem niezależnie czy ev jest po prostu szkodliwe.Panowie, dbajcie o ruch, rower zamiast samochodu, spacer na zakupy itp.
pewnie masz rację, ja osobiście lubię go wysłuchać chociaż nie przedstawia cech danego samochodu jak inni recenzenci a bardzo często skupia się na wadach. z tą Toyotą to ma coś na sumieniu ale który z nich w Polsce nie ma?Minęło ponad 7 lat i stał się memem