Ja zawsze dostaję ostatnio aktualizacje jak jestem gdzieś z dala od auta i/lub auto poza domem. Zaraz lecę do PL, więc jak nic wkrótce dostanę info na telefonie aby się podpiąć do WiFi bo aktualizacja czeka![]()
No mnie aktualnie dzieli od auta 5409km i nic 😉, także to chyba tak nie działa, no chyba, że przesadziłem z odległością 😉.Długo nie trzeba było czekaćAuto tylko 1900km ode mnie
View attachment 22595
P.S. Może to jest metoda zamiast płacenia 'haraczu' Bronkowi lub Michałowi 🤣
Kurcze, czekam na nowe pokazy, bo sąsiedzi razem ze mną czekają, uruchamiam co sobotę wieczorem i zlatują się oglądać z całej okolicyAktualizacja 44.25.2 juz w jednym aucie ale nadal nie ma aktualizacji aplikacji, narazie nadal 4.39.1 a rejestrator i pokaz świateł w apce pojawi sie w 4.39.5
możliwe, że wykrył kogoś/coś za blisko, albo odszedłeś zbyt daleko z kluczykiem.Z miesiąc temu moi rodzice nachalnie nakłaniali mnie żebym im znajomym pokazał i pokaz wyłączał sie po 1 sek. Więc "świetnie" zademonstrowałem jak niezawodnie działa oprogramowanie w Tesli xD
Nie mam pojęcia dlaczego, może auto było zaparkowane zbyt blisko innego. Pokaz świateł zaraz sa pierdzeniem to najważniejsze funkcje przy zaznajamianiu innych z tą markąwiec ja zawsze miło reaguję na rozwój tych funkcji
Załatwiłem Ci gratisem tym razem, następnym razem ślij do mnie, próbuję ich wygryźć.Długo nie trzeba było czekaćAuto tylko 1900km ode mnie
View attachment 22595
P.S. Może to jest metoda zamiast płacenia 'haraczu' Bronkowi lub Michałowi 🤣