2024.44

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja oddałem swoją aktualizację jednemu koledze , co mi przelał kasę aby dostać szybko . Wszystkie poszły co miałem w dystrybucji...
I sam nie mam .
Chyba przeleję Michałowi ? Może On ma jeszcze jakąś?

nabrU

Moderator
Ja zawsze dostaję ostatnio aktualizacje jak jestem gdzieś z dala od auta i/lub auto poza domem. Zaraz lecę do PL, więc jak nic wkrótce dostanę info na telefonie aby się podpiąć do WiFi bo aktualizacja czeka ;)

Długo nie trzeba było czekać ;) Auto tylko 1900km ode mnie :p

1733482202321.png

P.S. Może to jest metoda zamiast płacenia 'haraczu' Bronkowi lub Michałowi 🤣

Last edited:

zibizz1

Pionier e-mobilności
Aktualizacja 44.25.2 juz w jednym aucie ale nadal nie ma aktualizacji aplikacji, narazie nadal 4.39.1 a rejestrator i pokaz świateł w apce pojawi sie w 4.39.5

Attachments

• Screenshot_20241206-120901_Tesla.png
    Screenshot_20241206-120901_Tesla.png
    442,2 KB · Liczba wyświetleń: 16

KrzysztofFly

Moderator
Długo nie trzeba było czekać ;) Auto tylko 1900km ode mnie :p

View attachment 22595

P.S. Może to jest metoda zamiast płacenia 'haraczu' Bronkowi lub Michałowi 🤣
No mnie aktualnie dzieli od auta 5409km i nic 😉, także to chyba tak nie działa, no chyba, że przesadziłem z odległością 😉.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Aktualizacja 44.25.2 juz w jednym aucie ale nadal nie ma aktualizacji aplikacji, narazie nadal 4.39.1 a rejestrator i pokaz świateł w apce pojawi sie w 4.39.5
Kurcze, czekam na nowe pokazy, bo sąsiedzi razem ze mną czekają, uruchamiam co sobotę wieczorem i zlatują się oglądać z całej okolicy :p

zibizz1

Pionier e-mobilności
Z miesiąc temu moi rodzice nachalnie nakłaniali mnie żebym im znajomym pokazał i pokaz wyłączał sie po 1 sek. Więc "świetnie" zademonstrowałem jak niezawodnie działa oprogramowanie w Tesli xD
Nie mam pojęcia dlaczego, może auto było zaparkowane zbyt blisko innego. Pokaz świateł zaraz sa pierdzeniem to najważniejsze funkcje przy zaznajamianiu innych z tą marką ;) wiec ja zawsze miło reaguję na rozwój tych funkcji

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Z miesiąc temu moi rodzice nachalnie nakłaniali mnie żebym im znajomym pokazał i pokaz wyłączał sie po 1 sek. Więc "świetnie" zademonstrowałem jak niezawodnie działa oprogramowanie w Tesli xD
Nie mam pojęcia dlaczego, może auto było zaparkowane zbyt blisko innego. Pokaz świateł zaraz sa pierdzeniem to najważniejsze funkcje przy zaznajamianiu innych z tą marką ;) wiec ja zawsze miło reaguję na rozwój tych funkcji
możliwe, że wykrył kogoś/coś za blisko, albo odszedłeś zbyt daleko z kluczykiem.

macinowa

Posiadacz elektryka
Wczoraj weszły mi też nowe mapy i widzę że nawigacja zatraciła umiejętność wyznaczania trasy. tzn wyznacza, ale totalnie z czapy i "naobkoło". Co ciekawe poprawie wyznaczona w apce i wysłana do auta kaszani się. Zalecam ostrożność coby nie narobić nadmiarowych km.