No z tej wypowiedzi wynikało że 1000 🤗Właśnie ładuję, trochę pojeżdziłem i przy 30% ładowania 351 km prognozuje.
No z tej wypowiedzi wynikało że 1000 🤗Właśnie ładuję, trochę pojeżdziłem i przy 30% ładowania 351 km prognozuje.
Od kiedy tesla ma 1000 km zasięguMało jasno napisałeśi nie tylko ja się nabrałem.
A bo to wiesz ?Od kiedy tesla ma 1000 km zasięgu![]()
Nici z auta dla mnieMało jasno napisałeśi nie tylko ja się nabrałem.
Po co komu większy zasięg w PL jak w Niemczech mają dobrą infrastrukturę?
A czy ty rozumiesz że małe baterie powodują że wpadamy z jednego uzależnienia (ropa) w drugie (dostawcy infrastruktury ładowania)?O patrz, wreszcie zaczynasz rozumieć.
Jak dodasz jeszcze, że na Zachodzie nikt normalny na 'szczała' nie jedzie 1000km to będziesz wiedział, dlaczego masz problem ze znalezieniem takiego BEV (jak lata temu mówiłem w pracy, że jadę samochodem (ICE) do PL to się dziwnie na mnie patrzyli)
A czy ty rozumiesz że małe baterie powodują że wpadamy z jednego uzależnienia (ropa) w drugie (dostawcy infrastruktury ładowania)?
A ile weszło kWh? Moim zdaniem jak było 50% skumał ze za dużo pokazuje i obniżył za bardzo do 36% w tak naprawdę było ~40%I naładowany, km wróciły. I ciekawa sprawa, 96% i nagle skoczyło do 100%.
View attachment 23237
View attachment 23238
Taka była degradacja przy zniknięciu 80 km.
Weszło 36,3 kWh, ale było 10 minut dogrzanie baterii.A ile weszło kWh? Moim zdaniem jak było 50% skumał ze za dużo pokazuje i obniżył za bardzo do 36% w tak naprawdę było ~40%