krzyss
Pionier e-mobilności
Dopisuje sie ! Polecimy na trzy autaJeżeli spełnię swoją zachciankę i kupię Polo GTI to chętnie podejmę wyzwanie. Mało tego, jestem dość pewien swego
Zasady te same - startujemy z baterią/bakiem na 100%.![]()
Dopisuje sie ! Polecimy na trzy autaJeżeli spełnię swoją zachciankę i kupię Polo GTI to chętnie podejmę wyzwanie. Mało tego, jestem dość pewien swego
Zasady te same - startujemy z baterią/bakiem na 100%.![]()
Nie ma problemu... daj znać jak już to kupisz... ale raczej powinieneś kupić coś w tej samej klasie co 3 bądź Y. Zatem chyba Arteon/Tiguan. Wtedy będzie sprawiedliwie.Dopisuje sie ! Polecimy na trzy auta![]()
Chyba powinniśmyA przepisów ruchu drogowego będziecie przestrzegać?
Jak zawsze, jak 90% kierowcow na tej trasie.A przepisów ruchu drogowego będziecie przestrzegać?
I nawigacja w Tesli uwzględnia Ci te ładowarki automatycznie podczas ustalania trasy ? Chyba jednak nie, trzeba uruchomić inną aplikację i poświęcić czas na zajmowanie się pierdołami. I dokładnie to miałem na myśli i Cooler chyba też. To jak został pomyślany i jak powinien wyglądać ekosystem Tesli możemy obejrzeć za naszą zachodnią granicą.Wierutna bzdury. 3 lata temu może tak było ale od tego czasu dużo ładowarek się pojawiło i z Wawy nad morze albo góry nic nie planuje.
Np takie Radomsko kiedyś tylko GW a teraz zarówno GW, Moja, Shelf, Ionity do wyboru do koloru.
Ale to nie miejcie pretensji do wszytkiego - tylko do Tesli (albo zmieńcie auto)I nawigacja w Tesli uwzględnia Ci te ładowarki automatycznie podczas ustalania trasy ? Chyba jednak nie, trzeba uruchomić inną aplikację i poświęcić czas na zajmowanie się pierdołami. I dokładnie to miałem na myśli i Cooler chyba też. To jak został pomyślany i jak powinien wyglądać ekosystem Tesli możemy obejrzeć za naszą zachodnią granicą.
Fakty są przykre: polska leży i kwiczy jeśli chodzi o standard ładowarek, ich dostępności(i łatwości dojazdu do nich), mocy ładowania, ilości stanowisk do ładowania oraz dostępnych udogodnień przy ładowarkach.I nawigacja w Tesli uwzględnia Ci te ładowarki automatycznie podczas ustalania trasy ? Chyba jednak nie, trzeba uruchomić inną aplikację i poświęcić czas na zajmowanie się pierdołami. I dokładnie to miałem na myśli i Cooler chyba też. To jak został pomyślany i jak powinien wyglądać ekosystem Tesli możemy obejrzeć za naszą zachodnią granicą.
To racja i tego zazdroszczę innym markom. W kwestii bandyckich cen u niektórych operatorów pozostaję przy swoim 🤪Ale to nie miejcie pretensji do wszytkiego - tylko do Tesli (albo zmieńcie auto)
Kia prowadzi po prostu do najbliższej ładowarki niezależnie od operatora.