slow.sasquatch
Posiadacz elektryka
Rozmiarowo zdecydowanie D, jeśli nawet o E się nie ociera bo jest dobrze w środku upakowany.Ej, ten nowy Model Y to C-SUV czy D-SUV?
Rozmiarowo zdecydowanie D, jeśli nawet o E się nie ociera bo jest dobrze w środku upakowany.Ej, ten nowy Model Y to C-SUV czy D-SUV?
Folia ppf nieprzezroczysta i po temaciebez tego pasa świetlnego wyglądałoby zdecydowanie lepiej
View attachment 23718
Za 3 dni na Ali będą plastikowe wkładki zasłaniająceFolia ppf nieprzezroczysta i po temacie![]()
Za 3 dni na Ali będą plastikowe wkładki zasłaniające![]()
Na mi pasuje i to i to. Po prostu - mogłabym miec i sedana i suva. Bez różnicy..Tyle, że jak wiele razy było mówione, 3 i Y to dwa całkowicie różne samochody. Ze wszystkimi ich wadami i zaletami. Y to SUV, 3 to mały sedan. Ja czekałem na Y, tylko po to, żeby zobaczyć, jak Elon widzi postęp. Jeśli mam wziąć Teslę, od początku celowałem w 3, cokolwiek by w Y nie wymyślili.
Swoją drogą, jak dla mnie na tylnym zderzaku ewidentnie widać miejsce na hak, tj. wyjmowany kawałek plastiku.
ojj, jak dla mnie to zdecydowanie lepiejbez tego pasa świetlnego wyglądałoby zdecydowanie lepiej
Jeśli nie kupujesz za gotówkę, płacisz odsetki. Obecnie trudno jest zrobić więcej w bezpieczny sposób niż wynosi koszt kredytu/leasingu, za wyjątkiem promocyjnej stawki 1% na starego Y.
Jasne?