Dostawy I kw. 2025 roku

krzyss

Pionier e-mobilności
To już tak nie działa, jak kiedyś. Ważny jest przebieg i stan techniczny.
Wiem, bo w marcu sprzedawałem samochód.
Zalezy od auta i sytuacji. 5-6lat nie ma znaczenia.
2-3 lata ma spore. Widac po Otomoto. Choc zgadzam sie, na szczescie to przestaje miec u nas znaczenie. W DE, CH, zawsze liczyla sie data pierwszej rejestracji

umcus

Pionier e-mobilności
W Polsce zawsze się patrzy po przebiegu i wieku. Tyle dobrego, że nie słychać o masowym kręceniu liczników w Teslach, ale tak jak przedmówcy wspomnieli, przy 3 letnich samochodach to ma znaczenie, czy ma 3 czy 4 lata.
Ja akurat zamawiam w lutym z bardziej prozaicznej przyczyny, dopiero wtedy kończą mi się lokaty.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Tesla do mnie napisała, jestem bardzo zadowolony z obsługi przedsprzedażowej póki co.
Nie ma co liczyć (prawdopodobnie) na kierownicę i manetkę kierunkowskazów z Junipera w Highlandzie, bo byłaby wymagana nowa homologacja.
Jeśli idzie o zamawianie rocznika 2025, to chyba mi się uda.
Dam znać.

dawiss

Zadomawiam się
Tesla do mnie napisała, jestem bardzo zadowolony z obsługi przedsprzedażowej póki co.
Nie ma co liczyć (prawdopodobnie) na kierownicę i manetkę kierunkowskazów z Junipera w Highlandzie, bo byłaby wymagana nowa homologacja.
Jeśli idzie o zamawianie rocznika 2025, to chyba mi się uda.
Dam znać.
Mnie dziś gość sprawdzał VINy i dostawa na koniec lutego ma daty produkcji grudzień 2024.

Grzesiek

Pionier e-mobilności
To już tak nie działa, jak kiedyś. Ważny jest przebieg i stan techniczny.
Wiem, bo w marcu sprzedawałem samochód.
no nie powiedział bym, nie przy elektrykach. Tu nie tylko dbanie o baterie jest istotne, ale też jej wiek.
Aspekt psychologiczny jest duży.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Czyli jednak nie TM3 LR RWD?
Nie wiem, po czym to wnosisz. Jak pisałem wcześniej, model 3 lr rwd to najlżejsza, najlepiej wyciszona i najlepiej prowadząca się obecnie produkowana tesla, ma też rekordowy zasięg.
Dokupię s3xy manetki i będę śmigał.

Gdybym miał gniazdko i nie jeździł szybkich tras zimą do 350 km, to pewnie bym brał junipera. Bo będzie bangerem i utrzyma wartość długo.

Ale ogólnie tesla radzi sobie świetnie na rynku wtórnym. Przynajmniej na tle innych elektryków.

Najnowsze dyskusje