Jaceq
Pionier e-mobilności
Do takich rzeczy idealne S3XY Buttons / S3XY KnobMi brakuje analogowego włączania przeciwmgłowych, szukanie i trafianie na ekranie w sytuacji jak wytrzeszczasz oczy przez mgłę jest upierdliwe i niebezpieczne 👎
Do takich rzeczy idealne S3XY Buttons / S3XY KnobMi brakuje analogowego włączania przeciwmgłowych, szukanie i trafianie na ekranie w sytuacji jak wytrzeszczasz oczy przez mgłę jest upierdliwe i niebezpieczne 👎
Dla Ciebie 100-150 jest "użyteczne bardzo często", ale innych (np. dla mnie) to bardzo rzadko potrzebne. I każdy ma racjęSr a LR to jest odczuwalnie przepaść osiągów już od 0. Przepaść i powtarzalność. Przepaść rośnie do ogromnych rozmiarów przy większych prędkościach (100-200 11 kontra 19). Może i 100-200 stosunkowo rzadko użyteczne, ale już 100-150 bardzo często, w LR to 3,5 sekundy.
Nie rozumiem. Gość kilka postów wyżej pytał czy jest różnica we wciskaniu w fotel sr kontra LR. Jest bardzo duża różnica tak jak napisałem. Jest to wymierny, możliwy do zmierzenia fakt, nie opinia. Czy ktoś potrzebuje lubi to rzecz indywidualną i oczywista.Dla Ciebie 100-150 jest "użyteczne bardzo często", ale innych (np. dla mnie) to bardzo rzadko potrzebne. I każdy ma rację![]()
Ano. U mnie np. 100-150 jest nieużywane w ogóleDla Ciebie 100-150 jest "użyteczne bardzo często", ale innych (np. dla mnie) to bardzo rzadko potrzebne. I każdy ma rację![]()
Link z referala niby działał, ale ceny nie zmienił. Zadzwoniłem do Tesli, nie wiedzą co się dzieje, system się zepsuł, najwyżej będziemy zmieniać coś, ale liczę że nie trzeba będzie zamawiać od nowa.
Dzięki,
GratulacjeTo dobre miejsce, żeby o tym napisać, bo jazdy testowe Highlandem zakończyły się zamówieniem.
Produkcja 5 stycznia, dostawa za około miesiąc. Model 3 Deep Blue LR RWD.
Link z referala niby działał, ale ceny nie zmienił. Zadzwoniłem do Tesli, nie wiedzą co się dzieje, system się zepsuł, najwyżej będziemy zmieniać coś, ale liczę że nie trzeba będzie zamawiać od nowa.
Cieszę się bardzo, marzenia się spełniają. Liczę, że nie trafię na niedziałające ładowarki i nie będziecie się ze mnie śmiać, jak z Chajzera.
Hasło trochę bez sensu, bo to oznacza tłokGratulacjei do zobaczenia na ladowarce !
Takie zycieHasło trochę bez sensu, bo to oznacza tłok![]()