Moje wrażenia z jazdy próbnej

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Dalej obowiązuje tu hasło „na Orlenie tylko siku”, czy już wytyczne są inne?😉
Można jeszcze po hotdoga :)

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Ale dzień na kupienie tesli:
20 stycznia 2025, 18:26
Ważne
Trump: Moje działania dziś zakończą nowy zielony ład. Wycofamy przepisy zobowiązujące do wytwarzania i wykorzystywania samochodów elektrycznych. Zadbamy o dobrobyt. Amerykańskich robotników. Czyli będziecie Państwo mogli kupić takie samochody, jakie tylko zechcecie.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ale dzień na kupienie tesli:
20 stycznia 2025, 18:26
Ważne
Trump: Moje działania dziś zakończą nowy zielony ład. Wycofamy przepisy zobowiązujące do wytwarzania i wykorzystywania samochodów elektrycznych. Zadbamy o dobrobyt. Amerykańskich robotników. Czyli będziecie Państwo mogli kupić takie samochody, jakie tylko zechcecie.
No i co ? :) zamowiles fajne auto to sie ciesz a nie smuc. Niezaleznie od tego co wymysla elekteyki sa fajne, choc bardziej upierdliwe w trasie.

inter

Pionier e-mobilności
No to ci co polubili EV będą mieli kłopot. Ciekawe jak jego prawa ręka przepuściła taki tekst.
Ha ha, wydymał już Elona.

JM&JM

Posiadacz elektryka
Ha ha, wydymał już Elona.
No nie do końca. Powiedział ze producenci aut nie będą mieli obowiązku produkcji aut elektrycznych. Jak dla mnie to po zniesieniu takiego obowiązku u tradycyjnych producentów, Tesla będzie miała mniejszą konkurencję na lokalnym rynku.

inter

Pionier e-mobilności
No nie do końca. Powiedział ze producenci aut nie będą mieli obowiązku produkcji aut elektrycznych. Jak dla mnie to po zniesieniu takiego obowiązku u tradycyjnych producentów, Tesla będzie miała mniejszą konkurencję na lokalnym rynku.
Tak, ale zagorzali przeciwnicy mają super argument.

JM&JM

Posiadacz elektryka
Tak, ale zagorzali przeciwnicy mają super argument.
Uważam że raczej Trump będzie chciał znormalizować rynek poprzez wyzerowanie wszelkich subwencji do BEV i ograniczeń federalnych dla ICE. Już zapowiada zwiększenie wydobycia ropy i gazu oraz obniżkę cen tych surowców do najnowszych poziomów.
A to że Elona i tak wydyma na końcu to też fakt. Nie może być dwóch samców Alfa w jednej drużynie 🤭

Najnowsze dyskusje