Dalej obowiązuje tu hasło „na Orlenie tylko siku”, czy już wytyczne są inne?😉Ani na Orlen![]()
Dalej obowiązuje tu hasło „na Orlenie tylko siku”, czy już wytyczne są inne?😉Ani na Orlen![]()
Można jeszcze po hotdogaDalej obowiązuje tu hasło „na Orlenie tylko siku”, czy już wytyczne są inne?😉
No i co ?Ale dzień na kupienie tesli:
20 stycznia 2025, 18:26
Ważne
Trump: Moje działania dziś zakończą nowy zielony ład. Wycofamy przepisy zobowiązujące do wytwarzania i wykorzystywania samochodów elektrycznych. Zadbamy o dobrobyt. Amerykańskich robotników. Czyli będziecie Państwo mogli kupić takie samochody, jakie tylko zechcecie.
Byłem przekonany, że Elon kupił sobie prezydenta USA. A kupił tylko mieszkanie w Warszawie za 25 mln zł (z mojej tesli będzie miał 2 m2).No to ci co polubili EV będą mieli kłopot. Ciekawe jak jego prawa ręka przepuściła taki tekst.
Ha ha, wydymał już Elona.No to ci co polubili EV będą mieli kłopot. Ciekawe jak jego prawa ręka przepuściła taki tekst.
No nie do końca. Powiedział ze producenci aut nie będą mieli obowiązku produkcji aut elektrycznych. Jak dla mnie to po zniesieniu takiego obowiązku u tradycyjnych producentów, Tesla będzie miała mniejszą konkurencję na lokalnym rynku.Ha ha, wydymał już Elona.
Tak, ale zagorzali przeciwnicy mają super argument.No nie do końca. Powiedział ze producenci aut nie będą mieli obowiązku produkcji aut elektrycznych. Jak dla mnie to po zniesieniu takiego obowiązku u tradycyjnych producentów, Tesla będzie miała mniejszą konkurencję na lokalnym rynku.
Uważam że raczej Trump będzie chciał znormalizować rynek poprzez wyzerowanie wszelkich subwencji do BEV i ograniczeń federalnych dla ICE. Już zapowiada zwiększenie wydobycia ropy i gazu oraz obniżkę cen tych surowców do najnowszych poziomów.Tak, ale zagorzali przeciwnicy mają super argument.