nabrU
Moderator
Za każdym razem korzystam, czy to w Niemczech, Austrii, Włoszech czy na Słowacji. Działa i ma się świetnie.
Ty korzystasz, Niemcy, Włosi czy Francuzi pewnie już nie...
Nle nie chodzi o meldowanie, tylko o znalezienie ładowarki.
O meldowaniu napisałem przy okazji, bo ktoś mnie tu kiedyś oświecił, że 'muszę to robić'
A, to stwórzmy jedenastą, zamiast wykorzystać istniejącą? No zajebisty pomysł...
Wiesz 'robta co chceta', w UK opisywanego problemu nie ma. Ja tylko podałem pomysł, taki sam jak ze dwa lata temu. Po dwóch latach problem nadal istnieje:
PlugShare i ogólny ból 🤐 (i pomysł)
PlugShare. Robi się tam powoli niezły bajzel. Kiedyś komentarze w stylu: - No pewnie. Ma Teslę to nie musi się rejestrować. - Stoi rusek i zużywa prond. - To nie do pomyślenia że cham stoi bez rejestracji. ... mnie bawiły. Teraz trole i Janusze działają mi z deka na nerwy. Nie podejdzie, nie...
Austria....hotele z możliwością ładowania EV
Można wpisać w komentarzach, a i tak nikt tego nie robi praktycznie. Nikt tego nie robi bo właśnie nie ma miejsca pod to. Dodawałem kilka ładowarek na Plugshare i byłem chętny by opisać dostępna moc ale nie ma pola pod to. Musiałem zrobić to w opisie ładowarki. Natomiast wtedy użytkownicy nie...