NieLidlowa cena na ładowarkach Lidl 2,4 zł/kWh???

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Powinni wrzucić to do apki Lidl-a. Mają to obcykane, bo wszędzie w okolicy (DE, CZ, SK, AT, HU, ...) tak jest.

OldSeb

Posiadacz elektryka
Dramat nigdzie tych ładowarek nie widać, nie da się sprawdzić czy są zajęte i czy w ogóle działają. Naprawdę załamać się idzie jak w tym kraju rozwija się infrastruktura wstecz... Teraz mam wchodzić na stronw Lidla sprawdzać na mapie gdzie jest i może ta ładowarka działa...
Na korporacyjne "kejpiaje" nic nie poradzisz, że nie ma sensu i jest afrontem wobec klienta ? Tak było w Excelu i koniec. Gdyby Bareja jeszcze robił filmy to z korporacji czerpałby nie mniej inspiracji niż z życia za komuny.

umcus

Pionier e-mobilności
Nie do końca widzę w czym problem. To najwyraźniej nowe ładowarki, więc może trzeba dać czas, żeby wszyscy poaktualizowali mapy. O ile oczywiście ładowarki działają.

vwir

Pionier e-mobilności
Najlepsze w tym wszystkim jest "niech ktoś". A wiecie, że mapy takie jak plugshare są utrzymywane przez społeczność? Widzisz ładowarkę której tam nie ma to rusz d..ę i ją dodaj.
A teraz najlepsze - mapy producentów samochodów zaciągają dane z różnych źródeł, również z plugshare (o czym sam się przekonałem). Więc nie zdziwcie się gdy po kilku dniach od Waszej akcji wspomniana ładowarka pojawi się na mapach w samochodzie.

Ev3

Pionier e-mobilności
Nie do końca widzę w czym problem. To najwyraźniej nowe ładowarki, więc może trzeba dać czas, żeby wszyscy poaktualizowali mapy.
A kto to jest "wszyscy"?
Bo jeśli te ładowarki nie będą w roamingu, ani w żadnej aplikacji, to operatorzy roamingowi nie będą ich widzieć i tyle.
Więc aktualizacja map nic nie da.

Ev3

Pionier e-mobilności
Więc nie zdziwcie się gdy po kilku dniach od Waszej akcji wspomniana ładowarka pojawi się na mapach w samochodzie.
Ale z informacją o jej statusie w danym momencie?
Skąd by miał się wziąć?

zlp

Pionier e-mobilności
Najlepsze w tym wszystkim jest "niech ktoś". A wiecie, że mapy takie jak plugshare są utrzymywane przez społeczność? Widzisz ładowarkę której tam nie ma to rusz d..ę i ją dodaj.
A teraz najlepsze - mapy producentów samochodów zaciągają dane z różnych źródeł, również z plugshare (o czym sam się przekonałem). Więc nie zdziwcie się gdy po kilku dniach od Waszej akcji wspomniana ładowarka pojawi się na mapach w samochodzie.
Mogę udostępnić swoje prywatne gniazdko, czy ładowarkę 11kW. Na bezrybiu i rak ryba.
Można to zaznaczyć w jakiś sposób, gdybym chciał udostępnić w Plugshare?

vwir

Pionier e-mobilności
Mogę udostępnić swoje prywatne gniazdko, czy ładowarkę 11kW. Na bezrybiu i rak ryba.
Można to zaznaczyć w jakiś sposób, gdybym chciał udostępnić w Plugshare?