NieLidlowa cena na ładowarkach Lidl 2,4 zł/kWh???

nabrU

Moderator
Za każdym razem korzystam, czy to w Niemczech, Austrii, Włoszech czy na Słowacji. Działa i ma się świetnie.

Ty korzystasz, Niemcy, Włosi czy Francuzi pewnie już nie...

Nle nie chodzi o meldowanie, tylko o znalezienie ładowarki.

O meldowaniu napisałem przy okazji, bo ktoś mnie tu kiedyś oświecił, że 'muszę to robić' :ROFLMAO:

A, to stwórzmy jedenastą, zamiast wykorzystać istniejącą? No zajebisty pomysł...

Wiesz 'robta co chceta', w UK opisywanego problemu nie ma. Ja tylko podałem pomysł, taki sam jak ze dwa lata temu. Po dwóch latach problem nadal istnieje:

jarqu

Posiadacz elektryka
Ależ będzie, jeśli wybierzesz odpowiedniego operatora dla wtyczki. Nie wiem tylko czy operator Lidl udostępnia dane zajętości, ale to już insza inszość. Której rozwiązaniem nie jest kolejna apka.
No ale stąd moje narzekanie bo właśnie nie udostępnia i to największy obecnie problem.

vwir

Pionier e-mobilności
Ty korzystasz, Niemcy, Włosi czy Francuzi pewnie już nie...
A i dlatego na plugshare jest pełno ładowarek w Niemczech, Włoszech, Francji, etc. Tak - to na pewno ma sens.
Wiesz 'robta co chceta', w UK opisywanego problemu nie ma. Ja tylko podałem pomysł, taki sam jak ze dwa lata temu. Po dwóch latach problem nadal istnieje:
Problem nie istnieje gdy ktoś potrafi korzystać z narzędzia. Jeśli ktoś nie wie o istnieniu plugshare to jak ma się dowiedzieć o istnieniu aplikacji plugshare-pl?

nabrU

Moderator
Problem nie istnieje gdy ktoś potrafi korzystać z narzędzia. Jeśli ktoś nie wie o istnieniu plugshare to jak ma się dowiedzieć o istnieniu aplikacji plugshare-pl?

Dyskusji tutaj by nie było, gdyby problem nie istniał (no i przecież znacie Plugshare).
Dla mnie EOT bo mnie problem nie dotyczy.

vwir

Pionier e-mobilności
Dyskusji tutaj by nie było, gdyby problem nie istniał (no i przecież znacie Plugshare).
Dla mnie EOT bo mnie problem nie dotyczy.
To nie ma znaczenia. Jeśli istnieje narzędzie, które załatwia problem to zdecydowanie lepszym pomysłem jest propagowanie tegoż i wykorzystanie go, a nie tworzenie kolejnego, zamkniętego w naszym zaścianku. Skąd potem taki Niemiec jadący do PL ma wiedzieć o naszym narodowym rozwiązaniu? Chyba jednak większa jest szansa, że zna plugshare. To co proponujesz to typowy przykład takiego zachowania:
1737453688142.png

Slavekk_

Posiadacz elektryka
A i dlatego na plugshare jest pełno ładowarek w Niemczech, Włoszech, Francji, etc. Tak - to na pewno ma sens.
Ładowarki na PlugShare się pojawiają (też) dlatego, że je tam umieszczają operatorzy. Pewnie dlatego "na Zachodzie" ładowarki są widoczne, a nie są raportowane jako używane przez użyszkodników.