Ale ja mówię o TM3P 2020 ze zwykłą farelką.Brak pompy ciepła bodajże?
Ale ja mówię o TM3P 2020 ze zwykłą farelką.Brak pompy ciepła bodajże?
SoH rzędu 91%, temperatury od +2 do -2. Jezdnia sucha. Pompa ciepła jest, ale za dużo jak widać nie pomogła. Jazda w trybie chill żeby nie grzał niepotrzebnie baterii dla osiągów.czy pamiętasz jaki wtedy był przedział temperatur? i jaki masz obecnie SOH?
Sam jesteś troll, wkręcasz tych biednych ludzie BEV żeby potem mieć jakąś dziką satysfakcję?no i to jest kłamstwo.
Generalnie to już mnie męczy i nudzi to jojczenie @coolera.
Też widzę ograniczenia jakie ma elektryk, ale ja on nich wiedziałem. Średnioogarnięty homo sapiens to wie. Ględzenie o tym źle świadczy o inteligencji piszącego.
Nie karmić trola i do wora z ignorowanymi.
A teraz najlepsze: to nie moje auto. Moje jest na przeglądzie w tesli, te którym jeżdżę to Tm3P serwisowa.Ludzie tutaj chcą Ci delikatnie zasugerować @cooler, że albo robisz coś źle, albo faktycznie coś jest nie tak z Twoim autem
A teraz najlepsze: to nie moje auto. Moje jest na przeglądzie w tesli, te którym jeżdżę to Tm3P serwisowa.
Szach mat![]()
Ludzie tutaj chcą Ci delikatnie zasugerować @cooler, że albo robisz coś źle, albo faktycznie coś jest nie tak z Twoim autem
Nie wyzwywiska. Po prostu, jako doświadczony kierowca BEV to wiesz, że aby optymalizować czas przejazdu nie ładuje się do 94% na trasie.I co? I wyzwiska słyszę.
Jak jechałem to o tym nie wiedziałem jeszcze, dopiero potem sprawdziłem że nic nie pobrało - miałem dostęp z apki więc myślałem że z mego konta pójdzie, a że miałem kasę za referale to stwierdziłem że mnie nie zaboli. Generalnie chciałem zobaczyć jak się jeździ po SC gdy są po trasie i o ile wydłużę sobie czas jazdy.Oj kłamczuszek chyba. Serwisowe nie mają czasem free SuC (tak jest w UK)? Więc które te referale chciałeś wykorzystać?
To ja odpowiem: jechałem jak mi nawigacja Tesli kazałaNie wyzwywiska. Po prostu, jako doświadczony kierowca BEV to wiesz, że aby optymalizować czas przejazdu nie ładuje się do 94% na trasie.
Na trasie Ciechocinek - Warszawa są cztery lokalizacje z ładowarkami 200+ kW. Jest gdzie ładować po drodze.
Jak jechałem to o tym nie wiedziałem jeszcze,
dopiero potem sprawdziłem że nic nie pobrało - miałem dostęp z apki więc myślałem że z mego konta pójdzie, a że miałem kasę za referale to stwierdziłem że mnie nie zaboli.