Benefity EV Klub Polska

nabrU

Moderator
No pięknie. My tu o teoriach spiskowych, że użytkownicy na fejsie są blokowani jak się dopytują o benefity, a na forum elektrowozu moderator cyk... i zablokował wątek na tydzień...
Nie wiem co o tym sądzić ;)

Jako wielbiciel teorii spiskowych, zasugerowałbym powiązania @nabrU z evklubempolska. O tym, że może jest beneficjentem rzeczywistym wpłat, to już nie śmiem wspominać, bo to byłaby pełnia szczęścia.

Ps. ;)

Ten moderator na pewno żadnego interesu / benefitów nie miał, bo do najbliższej polskiej ładowarki ma jakieś 1300km :p

No właśnie - bo żadnych niewłaściwych emocji nie zauważyłem. Nie było.
Sama prawda. Ale prawdy większość się boi - nade wszystkim drży przed nią, jeśli jest (potencjalnie lub tylko w subiektywnym rozumieniu jednostki) trudna.

Przeczytaj co tutaj napisałem: https://forum.elektrowoz.pl/threads/otworzenie-zamknietego-watku.8115/#post-208684.

Hermes

Posiadacz elektryka
Wyzwiska mi umknęły, moja wina.
Co do zarzutów kradzieży - ani jej nie udowodniono. Ani też Klub z pobranych pieniędzy - ogromnych - się nie rozliczył.
Co złego w pisaniu prawdy?
Czy ja piszę kłamstwa?
Jak rozumieć banowanie osób - tutaj i na FB - tylko PYTAJĄCYCH o obecny i przyszły stan rzeczy, które to osoby PŁACĄ SKŁADKĘ, płacą pieniądze, nie z kaprysu, tylko w oczekiwaniu na obopólne korzyści: albo nawet potrójne, bo Klubu, Klubowiczów oraz Sponsorów?
Jak dziennikarze pytają np. osoby podejrzane o przestępstwo (potencjalnie), to ich się nie banuje, NIE ZAMYKA w więzieniach, tylko POZWALA IM PRACOWAĆ.
A tutaj banowanie, zamordyzm i zamykanie ust.
Za zwykłe pytania.
A także pisanie PRAWDY.

P.S. Tak, tak - rozumiem. Będzie ban. Za pisanie prawdy.

umcus

Pionier e-mobilności
Jest obiektywne. Za to z jakiegoś powodu (przewrażliwienie? ;) ) modowi nie podoba się bardziej ożywiona dyskusja jak na weselu o 4 nad ranem ;) Żyj i daj żyć innym. Tutaj tych pieniędzy nie znajdziesz (bo już je wydaliśmy, hehe).

nabrU

Moderator
Wyzwiska mi umknęły, moja wina.
Co do zarzutów kradzieży - ani jej nie udowodniono. Ani też Klub z pobranych pieniędzy - ogromnych - się nie rozliczył.
Co złego w pisaniu prawdy?
Czy ja piszę kłamstwa?

Posądzanie o kradzież odnosiło się do interpretacji Regulaminu tego klubu. Proszę przeczytaj dokładnie oba wątki, ok?

A tutaj banowanie, zamordyzm i zamykanie ust.
Za zwykłe pytania.
A także pisanie PRAWDY.

Nikt nie został zbanowany, a ja nawet nie wiem co to Klub EV Polska.