S
Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25
Gość
Kaufland to tylko platforma sprzedażowa taka jak Ali. Ale co kto woli... Jest to ten sam Junsun co na Ali. Ja używam takiej ładowarki od czerwca 2024 bez problemów.
Leaf I czy Leaf II?Podczas ładowania auto pobiera z 1 fazy około 28A prądu (wcale nie 32A), czyli 6,4 kW.
Leaf II, 40kWh.Leaf I czy Leaf II?
Tak, to wygląda sensownie. I w razie jakby jednak Ci nie pasowało, jako konsument możesz zwrócićTo chyba najbardziej opłaca się kupić w Kaufland https://www.kaufland.pl/product/482496859/?vid=497486580
Połowa ceny zencar...gwarancja na miejscu.
Nie, tutaj nie osiągam takiej mocy. Zawsze pokazuje 6,4...6,5 kW (czy to na cegle, czy w wallboxie). Prąd czasem chwilowo rośnie do 29A jak jest niższe napięcie, ale nigdy nie dobijał do 30A.A to ciekawe. Z tego co pamiętam to Leaf II wykręcał mi 30A, czyli 6,9kW. W przeciwieństwie do Leafa I, który faktycznie nie był w stanie przekroczyć 28A.
Nie, tutaj nie osiągam takiej mocy. Zawsze pokazuje 6,4...6,5 kW (czy to na cegle, czy w wallboxie). Prąd czasem chwilowo rośnie do 29A jak jest niższe napięcie, ale nigdy nie dobijał do 30A.
Może zmienili ustawienia ładowarki pokładowej...
Ja używam takiego sterownika (20A) , ładując prądem 13A:No tak, ale w tablicę, nie w gniazdo.
Styczniki w gnieździe nie dadzą rady i się spalą - miałem już dwa takie przypadki (na 2 próby).
A długo używasz i przy jakim prądzie?Ja używam takiego sterownika (20A) , ładując prądem 13A:
Jak na razie, bez problemów.