Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

Sfotek

Posiadacz elektryka
Zaczytane na FB:

1637419037746.png

solik

Pionier e-mobilności
Nawet jesli bank zaplacil fakture to auto nie moze stac na placu np 2 tyg?

hehe choruja, jakby nie skapili wyplaty to L4 by nie bylo :D

Sfotek

Posiadacz elektryka
Nawet jesli bank zaplacil fakture to auto nie moze stac na placu np 2 tyg?

hehe choruja, jakby nie skapili wyplaty to L4 by nie bylo :D
Chyba kogos przerosl sukces - kraza opowiesci o 900 sztukach do wydania, ale raczej niczym nie potwierdzone. Ciekawe jak duzy maja plac:)

Sawa

Zadomawiam się
Powiem tak... W środę dostałem dokumenty do rejestracji, we czwartek byłem w urzędzie załatwić formalności. Poinformowałem salon mailowo, że samochód zarejestrowany i dostałem propozycję odbioru nawet tego samego dnia lub w piątek. Ponieważ miałem już plany na ten czas, zaproponowałem swój termin i godzine na przyszły tydzień. Przyjęli bez dyskusji. Na żadnym etapie nie miałem sytuacji aby ktoś z czymś mnie poganiał. Kontakt mailowy bez problemu i z działem sprzedaży i z serwisem (kupowałem wall connector). Wcześniej dostałem telefon z salonu, że samochód jest na placu (jakieś 10 dni przed terminem). Może mój przypadek jest jakiś wyjątkowy, ale do tego momentu cały proces niczym sie nie różni od innych salonów w których kupowałem samochody VW, Audi, BMW, Volvo czy Mercedes.

MiKo

Posiadacz elektryka
Kontakt mailowy bez problemu i z działem sprzedaży i z serwisem (kupowałem wall connector). Wcześniej dostałem telefon z salonu, że samochód jest na placu (jakieś 10 dni przed terminem). Może mój przypadek jest jakiś wyjątkowy,
Moim zdaniem dużo zależy od tego, czy samochód jest gotowy do odbioru, albo inaczej, czy im zależy, żeby się go pozbyć. Wtedy kontakt jest zupełnie poprawny.

Dodatkowo serwis też inaczej reaguje na mejle kiedy wiedza, że auto jest na placu albo chociaż na VIN nadany.

Sfotek

Posiadacz elektryka
miałem sytuacji aby ktoś z czymś mnie poganiał. Kontakt mailowy bez problemu i z działem sprzedaży i z serwisem (kupowałem wall connector). Wcześniej dostałem telefon z salonu, że samochód jest na placu (jakieś 10 dni przed terminem). Może mój przypadek jest jakiś wyjątkowy, ale do tego momentu cały proces niczym sie nie różni od innych salonów w których kupowałem samochody VW, Audi, BMW, Volvo czy Mercedes.

i super… oby utrzymali ten standard do konca grudnia.

Najnowsze dyskusje