Jaceq
Pionier e-mobilności
Taką jaką będą mieć 😀 W sumie to mi wszystko jedno - bardziej niż napęd interesuje mnie zawieszenie i ogólne wrażenia z jazdy.Jaką wersją?
Taką jaką będą mieć 😀 W sumie to mi wszystko jedno - bardziej niż napęd interesuje mnie zawieszenie i ogólne wrażenia z jazdy.Jaką wersją?
Tak, przyjadę swoim "starym" (chociaż nie taki on znowu stary.. ;-)). I tak chciałem się przejechać tą trasą więc załatwione.Przyjedziesz swoim starym Y? To porównaj, jak się jedzie po tej drodze przy której jest Tesla, w stronę Warszawy - tam troszeczkę dalej, jakieś 100 metrów - są płyty betonowe. Na ile lepiej (bo zakładam że będzie lepiej) tłumi takie nierówności. No i przed samą Teslą jest taki idiotyczny próg, przed którym trzeba zwalniać. Jak przetestowałem starego Y tam, to niemiłosiernie łupało coś z tyłu.
Lars z Tesli powtarza tu wielokrotnie, że nie są zainteresowani rozwijaniem technologii / zwiększaniem pojemności akumulatorów. Zamiast tego - aerodynamika + opony + hamulce itp. Zmienisz opony na normalne i większość dodatkowego (w porównaniu do poprzedniego modelu) zasięgu znika.Rada od Top Gear odnośnie Tesli Y: Sell Your Old One, Immediately.
😉
Bezpośrednio czy do pośredników? Kalkulatory to sobie można wsadzić... ja preferuję zwykłego excela i dodanie wszystkiego razem.właśnie wysłałem kilka zapytań, w poniedziałek będę miał co analizować,
mam kalkulator leasing sos, można różne warianty rozpatrzyć
Postawić na niemcaTesli brak troszkę pojemności, Chińczykom brak wydajności. Jak żyć?
Znaczy się, kupiłeś sobie zabawkę (tzn. żonie samochód), a teraz ona nie pozwala z niej korzystać? Ech, te baby...Ostatnio żona chce więcej jeździć swoim BEV![]()