Elon Piżmo oszalał. Co teraz z zakupem Tesli? Poczekać, bojkotowa, kupować mimo wszystko czy nic nie robić?

arcykot

Zadomawiam się
„Najprawdopodobniej” 😂 czyli ktokolwiek zbiera kasę zimą czerpie te samą inspirację? Człowiek jest w stanie w każdą głupotę uwierzyć byleby tylko nie przyznać, że ktoś robi dobrą robotę.

Już chciałem się merytorycznie odnieść do straszliwych problemów wymienionych (faktycznie, w imię walki z tymi strasznymi zaimkami rozpieprzmy demokrację, to jest tego warte) ale potem doczytałem do „idiotyzmą” i widzę, że trafiają na podatny grunt i nic tu po mnie.
1.Pan Pośpieszalski zna bardzo dobrze cała organizację od środka wystarczy posłuchać wywiadu żeby zrozumieć jaka to postać. Podaje link

2. Jak się nie ma argumentów to ratunkiem była literówka...dlatego nic nie napisałeś merytorycznego a nie dla tego że jesteś taki wrażliwy na literówki w internecie

Last edited:

lookash_c

Pionier e-mobilności
1.Pan Pośpieszalski zna bardzo dobrze cała organizację od środka wystarczy posłuchać wywiadu żeby zrozumieć jaka to postać. Podaje link
Skoro już tak offtopujemy, to może porozmawiajmy na temat jak to możliwe, że Antoni Macierewicz robi(ł) to, co robi(ł) bezkarnie od tylu lat...
:-D

Makus

Pionier e-mobilności
2. Jak się nie ma argumentów to ratunkiem była literówka...dlatego nic nie napisałeś merytorycznego a nie dla tego że jesteś taki wrażliwy na literówki w internecie
Zgadzam się, czepianie się ortografii jest słabe. Tutaj akurat jednak babol pasował mi do treści posta.
A wracając do merytoryki - jak mam odpowiadać merytorycznie na niemerytoryczną wypowiedź?

Last edited:

arcykot

Zadomawiam się
Zgadzam się, czepianie się ortografii jest słabe. Tutaj akurat jednak babol pasował mi do treści posta.
A wracając do merytoryki - jak mam odpowiadać merytorycznie na niemerytoryczną wypowiedź?
Cytuję Twoją odpowiedź
"Już chciałem się merytorycznie odnieść do straszliwych problemów wymienionych” ...ale była literówka ...także jednak chciałeś merytorycznie odpowiedzieć

Makus

Pionier e-mobilności
śmichy chichy a narkotyki na festiwalach nie jednemu młodemu zmarnowały życie i o tym jest ten wywiad
Narkotyki na festiwalu pełnym młodych ludzi? Nowe, nie znałem. Rozumiem, że wolontariusze je sprzedawali a Owsiak był głównym dilerem?

Cytuję Twoją odpowiedź
"Już chciałem się merytorycznie odnieść do straszliwych problemów wymienionych” ...ale była literówka ...także jednak chciałeś merytorycznie odpowiedzieć
Musi być ciężko w życiu brać wszystko dosłownie i bezkrytycznie wierzyć we wszystko co się czyta/ogląda. Chociaż wiele to tłumaczy.

Bronek

Pionier e-mobilności
Właśnie Trump oświadczył , że można będzie kupować samochody o różnych napędach , oprócz wodorowych , bo w przypadku ich awarii (wybuchu) nie ma możliwości znalezienia zwłok w rozsądnej odległości od wraku..
Gada cały czas i to co czasem mówi , jest z innego świata , takiego który myślałem że był gdy nie obcinano ropiejącego kołtuna bo to mogło zabić brudasa..

arcykot

Zadomawiam się
Narkotyki na festiwalu pełnym młodych ludzi? Nowe, nie znałem. Rozumiem, że wolontariusze je sprzedawali a Owsiak był głównym dilerem?

Musi być ciężko w życiu brać wszystko dosłownie i bezkrytycznie wierzyć we wszystko co się czyta/ogląda. Chociaż wiele to tłumaczy.
Gdybyś obejrzał ten wywiad nie pisałbyś takich tekstów ale cóż pewnie się boisz zmierzyć z faktami - trudno wyjść ze swojej bańki co nie ?