Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział

Makus

Pionier e-mobilności
Weszliśmy w nową erę dezinformacji z drzwiami, pomyślałem, że warto podzielić się niektórymi ze złotych myśli Elona. Może powstanie kronika upadku, nie wiem tylko czy Elona czy Demokracji czy „tylko” USA.

Mądrość na dziś - Elon twierdzi, że USAID, organizacja pomocowa która pomagała w wielu biednych krajach zwalczać głód, leczyć uchodźców, etc. fundowała stworzenie COVID-19.

Attachments

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    197,1 KB · Liczba wyświetleń: 171
  • IMG_2512.jpeg
    IMG_2512.jpeg
    81,3 KB · Liczba wyświetleń: 168

Fenrise

Pionier e-mobilności
Śmierdzi mi Iksową propagandą.

Lockheed Martin, Northrop Grumman czy Raytheon Technologies mają większy % udział pracowników z grupy DEI a nie słyszy się o tak spektakularnych klapach jak Boeing.

Należy też zaznaczyć, że grupa DEI to nie tylko faworyzowane przez ekstremistyczną prawicową propagandę rasa/orientacja czy wyznanie - ale także i zwłaszcza osoby niepełnosprawne, weterani, osoby 50+, czy po prostu kobiety.

Tak więc naciskając na zakończenie tych programów w firmach jak zwykle wylano dziecko z kąpielą, żeby poradzić sobie z problemem kilkunastu czy kilkudziesięciu, utrudniono lub zrujnowano życie setkom tysięcy.

nabrU

Moderator
a tak wracajac troche do tematu watku - zdjecie z Londka zdroju

Sorry, ale śmierdzi fejkiem na odległość :p

cooler

Pionier e-mobilności
Połowicznym ;) to plakat zakrywający reklamę pod spodem, folia powoduje refleksy udające szkło.
https://www.tiktok.com/video/7474984736616697110
Zawsze warto było by prześledzić kto płaci tym aktywistom.
Juz widzę jak zwykły brytol zasuwający w fabryce a potem pędzący po dzieciaki do szkoły łazi sobie i rozwiesza nietanie do wykonania plakaty akurat przeciw Muskowi.

Dziwnie połączone z próbą ustalenia na co idzie kasa z USAID.

Last edited:

Fenrise

Pionier e-mobilności
Pewnie Ci sami którzy płacili "lewackim aktywistom wciskającym elektrozłom w Europie" ;)

Myślę, że o czasie wolnym mieszkańców Wielkiej Brytanii mógłby powiedzieć co nieco "nasz człowiek" w tym miejscu - @nabrU

Nazywanie kompletnej demolki, załamania łańcuchów dostaw, zerwanych kontraktów, oraz wykastrowanie USA ze zdolności soft power w dziesiątkach miejsc na świecie "próbą ustalenia" uznaję za niezłą satyrę. To tak jakby wysadzić w powietrze zamieszkany wieżowiec aby ustalić dlaczego dach przeciekał.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Tak więc do firmy, która już ma ogromne problemy z cięciem kosztów, spadkiem jakości i bezpieczeństwa wysyłają gościa którego specjalnością jest dalsze cięcie kosztów, "optymalizacja" i tak dalej.
Mam dla Ciebie przykład "cięcia kosztów" w Tesli:
1740482263348.png

liczby w M$/y

A spadek jakości i bezpieczeństwa? sprawdź na EuroNCAP

Last edited: