Kredyt to kredyt, nfosigw nie pyta skad masz kase.Szukam informacji, czy biorąc kredyt konsumencki jaki np. proponuje Hyundai podlega pod dofinansowanie? Wszędzie jest tylko informacja o leasingu i wynajmu długoterminowego.
Wolna drogaChyba odchodzicie od tematu a co do meritum to już wszyscy uspokojeni i podpiszą weksel, bo ja na chwilę obecną, jeżeli nic się nie zmieniło, na pewno nie.
Kupiłem samochód do wożenia rodziny bez kierunkowskazów, który w losowych momentach może nas zabić hamując bez powodu. A szef firmy która go wyprodukowała jest otwartym nazistą i dotuje partie wrogie Polsce. Do tego podrożały stacje ładowania obok, a w domu nie mam jak ładować.Chyba odchodzicie od tematu a co do meritum to już wszyscy uspokojeni i podpiszą weksel, bo ja na chwilę obecną, jeżeli nic się nie zmieniło, na pewno nie.
Gratuluje samokrytyki i dystansuKupiłem samochód do wożenia rodziny bez kierunkowskazów, który w losowych momentach może nas zabić hamując bez powodu. A szef firmy która go wyprodukowała jest otwartym nazistą i dotuje partie wrogie Polsce. Do tego podrożały stacje ładowania obok, a w domu nie mam jak ładować.
Podpisanie weksla in blanco będzie najmniejszą głupotą związaną z kupieniem tesli![]()
O dziwo masz racjęMoże sobie z polityką dajmy spokój? Do świąt jeszcze daleko, po co się na siebie już teraz obrażać?![]()