Fajny film pana Klawitera

Runior

Zadomawiam się
Sorry ja nie wiem kim jest Kuba Klawiter i co takiego super jest w tych dwóch filmach. Obejrzałem i widzę parę, która jedzie Teslą gdzieś tam. Co w tym takiego nadzwyczajnego? Owszem słucha się go przyjemnie, ale poza tym tam nic nie ma niezwykłego. Może o to właśnie chodzi ;)
Moim zdaniem właśnie o to chodzi. Klawiter ma bardzo duże zasięgi i (moim zdaniem) wysoką wiarygodność. Przyjemnie się go ogląda, bo nie robi z siebie pajaca ani nie wymądrza. Wiele jego materiałów oglądałem chociaż nie byłem w ogóle zainteresowany tematem :).
Jeśli chodzi o promocję elektromobilności, to Klawiter może mieć większy impakt niż kanały typowo motoryzacyjne.

Ev3

Pionier e-mobilności
Dla Ciebie. Wśród jego widzów są tacy co nic nie wiedzą o tym jak się jeździ elektrykiem.
Milion innych filmów im nie wystarczy jak już się tym zainteresują?
Ale zgadzam się - może DLA JEGO WIDZÓW może to być interesujące.
I tylko dla nich.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Milion innych filmów im nie wystarczy jak już się tym zainteresują?
Ale zgadzam się - może DLA JEGO WIDZÓW może to być interesujące.
I tylko dla nich.
Ma sporo widzów.

Dziwię się że przy jego zamiłowaniu do małych pojazdów elektrycznych jeszcze nie jeździ EV.

daniel

Señor Meme Officer

daniel

Señor Meme Officer

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Z jednej strony lubie Klawitera, z drugiej meczenie tesli (i to Y) na trase do miasta, gdzie tanimi liniami mozna doleciec za grosze szybciej niz dojechac pendolino ze stolicy do Krakowa, to dla mnie jakas dziwna akcja.
Ogolny odbior w narodzie bedzie - ale bez sensu trasa elektrykiem. Nikt nie pomysli, ze ta trasa samochodem jest bez sensu.

krzyss

Pionier e-mobilności
Z jednej strony lubie Klawitera, z drugiej meczenie tesli (i to Y) na trase do miasta, gdzie tanimi liniami mozna doleciec za grosze szybciej niz dojechac pendolino ze stolicy do Krakowa, to dla mnie jakas dziwna akcja.
Ogolny odbior w narodzie bedzie - ale bez sensu trasa elektrykiem. Nikt nie pomysli, ze ta trasa samochodem jest bez sensu.
Jakie meczenie ? Ma wersje LR i wymyslil ze chce pojechac autem. Dla mnie idealny test i pokazuje jak wyhlada taka podroz. Bez zbednego narzekania, ale wszyscy wiedza ze jest dluzej niz spaliniakiem. Mimo to nie widze powodu zeby leciec jesli ktos chce jechac. Dodatkowo lot na za 5 dni z walizka za osobe to bedzie 1200-1500zl