Anton
Fachowiec
... u mnie to samo, czekamyDostałem poniższą wiadomość na czacie od Tesli
i nie wiem co o tym sądzić bo wydaje mi się, że mam wszystko uzupełnione.
I nie mam jeszcze VINu.
... u mnie to samo, czekamyDostałem poniższą wiadomość na czacie od Tesli
i nie wiem co o tym sądzić bo wydaje mi się, że mam wszystko uzupełnione.
I nie mam jeszcze VINu.
Powiem więcej. Jak już się przyzwyczaisz, to potem trudno zaakceptować brak OPD w innych samochodach.Przyzwyczaisz się, działa to super.
No i do tego właśnie zmierzam. Prędzej czy później zaryje nosem w kierownicę. Zapewne wtedy, gdy nie będzie na to przygotowany, tak jak jaAleż problem oczywiście istnieje, może tylko nie tak często i nie u wszystkich.
No u mnie prosta droga, nikogo za mną, nikogo przede mną, zero zmian, do granicy miasta daleko. Nic to, będę obserwował.Daję sobie głowę uciąć, że to działa podobnie jak w ID.3 czyli rozpoznawanie znaków i w tle mapa. Jak znaku nie rozpozna poprawnie, albo jest jakiś błąd w mapie to być może hamuje jak głupi (były tu wspomniane jakieś tunele czy wiadukty itp). Nie liczę tu oczywistego braking jak komuś znad przeciwka się za linie środkową wyjedzie itp.
Bo w porównaniu do ICE, to wymaga lekkiej zmiany nawyków : przy zwalnianiu nie zdejmujemy nogi z gazu, tylko troszkę odpuszczamy.jechałem już Tesla 3 i Y jazdy próbne i mnie szlag trafiał jak puściłem gaz żeby na luzie sobie dojechać do świateł czerwonych a ten mi hamuje jakbym miał się już zatrzymywać, musiałem znowu delikatnie naciskać gaz aż prawie do samych świateł. To mnie irytuje ale pewnie się przyzwyczaję![]()
Staruchy ? Kto im to kupidzisiaj w słubiach dostawę z Berlina przyłapałem, stare Y sameView attachment 25659
Automatyczne hamowanie już nawet motocykle mają- tam to już nosem w kierownice nie uderzysz 😀No i do tego właśnie zmierzam. Prędzej czy później zaryje nosem w kierownicę. Zapewne wtedy, gdy nie będzie na to przygotowany, tak jak ja
No u mnie prosta droga, nikogo za mną, nikogo przede mną, zero zmian, do granicy miasta daleko. Nic to, będę obserwował.
z okazji Dnia Kobiet, czy nowy standard przy odbiorachDzia odbiory Y byly 🤩