bogdanp.popa
Nowy na Forum
Czy ktokolwiek w łódzkim ma ( może być i dalej bylen rzucić okiem) już kupione auto żeby obejrzeć albo mkze się kawałek przejechaćPytasz czy ktoś w Łódzkim odebrał już auto czy tam dealer ma po prostu już auto demo?
Czy ktokolwiek w łódzkim ma ( może być i dalej bylen rzucić okiem) już kupione auto żeby obejrzeć albo mkze się kawałek przejechaćPytasz czy ktoś w Łódzkim odebrał już auto czy tam dealer ma po prostu już auto demo?
Nic tak nie upadla człowieka jak pośpiech 🤣🤣🤣auto się bierze z salonu jaki jest bez względu na wyposażenie
to skąd ten filmik ?bo to auto wciąż nie ma homologacji i jeszcze nie ma zarejestrowanego żadnego egzemplarza w Polsce.
Najpierw modele wyprodukowane w Polsce poszły na zachód Europy, dopiero w lutym trafiły z Polski do Polski... Jakoś mnie to nie dziwigdzieś na Forum czytałam (zresztą pada to w filmie), że Leapy na Europę będą montowane w Tychach
To skąd w Italy maja już porejestrowane z homologacją
a w Polandi jeszcze nie mają ?
Zagięcie Czasoprzestrzeni ?
🥸
Wyprodukowane?Najpierw modele wyprodukowane w Polsce poszły na zachód Europy, dopiero w lutym trafiły z Polski do Polski... Jakoś mnie to nie dziwido tego cena w Polsce jest najwyższa w Europie, na zachodzie mkzna kupić ( Niemcy) za 78000 zł a u nas 8500...wiadomk są dotacje ale gola cena jest zawyżona