Ekoen Warszawa

vwir

Pionier e-mobilności
Nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć kto wykazuje się kreatywnością w budowaniu cennika ale w HUBie na Postępu 14 (Warszawa) od 7 do 8 rano postanowiono odstraszyć posiadaczy BEV... Dziś się o mało nie naciąłem. Załącznik ku przestrodze. Lliczy się godzina rozpoczęcia ladowania.
A w sąsiednim wątku jeden z użytkwników się zachwyca jak to ma taniutko po 2,40 na greenwayu (tylko dzięki temu, że płaci abonament)...

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Właśnie za 3 dni planuję traskę 2x350km. Po drodze mam GW, Orlena i od biedy do ekoena mógłbym zajechać. Najbardziej po drodze Orlen, a przy okazji miejsce gdzie można coś zjeść. No ciekawe co wybiorę - Orlen za 2,02PLN/kWh czy GW za 3,15PLN/kWh. No nie wiem, baaardzo trudny wybór...
tylko te 2,02 orlenowe to tymczasowa promocja niestety, a szkoda, bo odkryłem dziś słupek Energi niedaleko biura.
Nie zrozum mnie źle, daleki jestem od wychwalania GW. Mam nadzieję że pod nowym zarządem się poprawią.

vwir

Pionier e-mobilności
tylko te 2,02 orlenowe to tymczasowa promocja niestety, a szkoda, bo odkryłem dziś słupek Energi niedaleko biura.
Nie zrozum mnie źle, daleki jestem od wychwalania GW. Mam nadzieję że pod nowym zarządem się poprawią.
Przepraszam, przenisłem wpis. Tam bardziej pasował, a tutaj tylko zaśmiecał.

sh95

Fachowiec
Nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć kto wykazuje się kreatywnością w budowaniu cennika ale w HUBie na Postępu 14 (Warszawa) od 7 do 8 rano postanowiono odstraszyć posiadaczy BEV... Dziś się o mało nie naciąłem. Załącznik ku przestrodze. Lliczy się godzina rozpoczęcia ladowania.
Z jakiej apki pochodzi ten screenshot?

polaris

Zadomawiam się
Piszesz o różnicy 11 groszy jako odstraszaczu? To 80 groszy drożej od 9 to wygląda na rozbój i zamach! ;-P
Zdzwiwlo mnie że jadąc po 7 rano wszystkie stanowiska były puste. To widok w tym miejscu niespotykany. Rzut oka na cene plus weryfikacja w apce z ktorej zrzut zrobilem i się wyjaśniło. Wydaje się że nawet tak mała różnica ma znaczenie dla tych którzy muszą się ładować na mieście szczególnie że od 8:00 przez godzinę jest już po staremu.

O podwyżkach które ostatnio weszły można poczytać tu: