EKOEN w Gliwicach też ostatnio podbił ceny weekendowe z 1.59 na 1.80… na szczęście jest SuC blisko
HUB na Postępu +10 gr - 1 69 PLN Podobnie Reduta Z 1.39 PLN które pamiętam z grudnia do 1.69 PLN teraz - 18% podwyżki w kwartał.
EKOEN w Gliwicach też ostatnio podbił ceny weekendowe z 1.59 na 1.80… na szczęście jest SuC blisko
Ostatnio na Postępu zainstalowany został nowy system do parkingowy. Dawno nie korzystałem i dziś rano nadeszła wiekopomna chwila. System rozpoznał nr tablicy potwierdził czy się zgadza i auto załadowało się w niecałe 56 min. Przy wyjeździe zonk - 20 PLN opłaty. Aktywowałem ładowanie przez apke a nie w kiosku ale do tej pory to działało. Auto dopisane w aplikacji.
Wziąłem paragon. Przed reklamacją chciałem podpytac czy nie zmieniły się warunki bo jakoś nigdzie nie zauważyłem info o darmowej pierwszej godzinie jeżeli się ładuje. Ktoś z czytających korzystał w ostatnim tygodniu?
PS. Jak siedziałem w lobby jakiś człowiek nerwowo rozwmawial z ochroną że mu kazało za parkowanie zapłacić. Nie wiem czy to nie był taki jak mój przypadek.
60 min było na początku a teraz to już nie wiem.a tam to nie było 30 min darmowe ?
tak mi się coś kojarzy
Wg wyjaśnień - rozjechał się system rozpoznawania tablic.60 min było na początku a teraz to już nie wiem.
Wysyłam reklamacje - jak opiszą dam info co i jak.
Po prostu ceny na rynku wzrosły. Tydzień temu gdy faktycznie w Reducie były ceny 1.49 to na rynku mieliśmy przez moment nawet stawki ujemne, teraz to się skończyło bo słońca brak a wieje słabiej.Takiej ceny jednak nie widziałem od kilku dni na żadnym warszawskim hubie. Natomiast to, że teraz w prognozie cenowej od jutra wszędzie mają 1,99zł to może być brak aktualizacji danych z algorytmu ustalającego cenę. Zobaczymy dziś pod koniec dnia, czy coś się zmieni.