Nie trzeba płacić, 2h za darmo, ale bilecik trzeba pobrać 😊To tam podczas ładowania trzeba płacić za parking?
Ceny są jak najbardziej nadal dynamiczne, przy czym dynamika poszła mocno w górę. W tym momencie w Hub Postępu 2,29zł, na Hub lotnisko Okęcie 2,39zł. W nocy dopiero będzie taniej. Niskie ceny 1,39-1,69zł tylko w Reducie.No i po dynamicznych taryfach na ekoen, przynajmniej na ul. Postępu. Teraz stała cena 1,99. Tak widać w apce ekoen. Chyba, że to chwilowe. Dzisiaj rano ładowałem się właśnie za 1,99 a powinno być 1,59
DementujęNo i po dynamicznych taryfach na ekoen, przynajmniej na ul. Postępu. Teraz stała cena 1,99. Tak widać w apce ekoen. Chyba, że to chwilowe. Dzisiaj rano ładowałem się właśnie za 1,99 a powinno być 1,59
Czy ktoś wie gdzie powstaną nowe Huby Tesli. Spotkałem pracownika Tesli na supercharger Ciechocinek i uzyskałem info iż w planach tego roku jest powstanie nowego stacji ładowania Tesla w Ciechocinku przy MacDonaldzie i Strykowie.
Jedna uwaga w Ciechocinku są rozdzielone stacje co druga na jednym zasilaniu a nie przy sobie jak na wszystkich innych.
Wiemy na pewno że budują pod Gdańskiem (Rumia), Ciechocinkiem i Poznaniem, bo ludzie podrzucali pozwolenia na budowę podłączenie w innym wątku. Wydaje mi się, że był też info o Wrocławiu.Czy ktoś wie gdzie powstaną nowe Huby Tesli. Spotkałem pracownika Tesli na supercharger Ciechocinek i uzyskałem info iż w planach tego roku jest powstanie nowego stacji ładowania Tesla w Ciechocinku przy MacDonaldzie i Strykowie.
Jedna uwaga w Ciechocinku są rozdzielone stacje co druga na jednym zasilaniu a nie przy sobie jak na wszystkich innych.
Tam jest płatny parking?Super lokalizacja, założenie konta, podpięcie karty oraz danych do faktury banalnie proste. Co prawda przyjechałem z 38% poziomem naładowania oraz 8 stopni temperaturą baterii. Parkometr jest przed głównym wejściem do centrum.
View attachment 24184