Ekoen Warszawa

KrzysztofFly

Moderator
Czy ktoś wie gdzie powstaną nowe Huby Tesli. Spotkałem pracownika Tesli na supercharger Ciechocinek i uzyskałem info iż w planach tego roku jest powstanie nowego stacji ładowania Tesla w Ciechocinku przy MacDonaldzie i Strykowie.
Jedna uwaga w Ciechocinku są rozdzielone stacje co druga na jednym zasilaniu a nie przy sobie jak na wszystkich innych.
Myślę, że najsensowniej będzie popatrzeć w tym dziale:

polaris

Zadomawiam się
Nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć kto wykazuje się kreatywnością w budowaniu cennika ale w HUBie na Postępu 14 (Warszawa) od 7 do 8 rano postanowiono odstraszyć posiadaczy BEV... Dziś się o mało nie naciąłem. Załącznik ku przestrodze. Lliczy się godzina rozpoczęcia ladowania.

Attachments

• Screenshot_20250219_080908_Chrome.jpg
    Screenshot_20250219_080908_Chrome.jpg
    236,1 KB · Liczba wyświetleń: 43

lookash_c

Pionier e-mobilności
Nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć kto wykazuje się kreatywnością w budowaniu cennika ale w HUBie na Postępu 14 (Warszawa) od 7 do 8 rano postanowiono odstraszyć posiadaczy BEV... Dziś się o mało nie naciąłem. Załącznik ku przestrodze. Lliczy się godzina rozpoczęcia ladowania.
Piszesz o różnicy 11 groszy jako odstraszaczu? To 80 groszy drożej od 9 to wygląda na rozbój i zamach! ;-P