No ale Tesla i Francuzy mają np. wajhe lub przycisk od wycieraczek po lewej a Niemcy po prawejNie musiałbym bo dźwignia wycieraczek i kierunkowskazów byłyby na właściwym miejscu i działały tak, jak w 99,99% innych samochodów na rynku, więc w sposób mi doskonale znany.
Na szczęście nie spotkałem żadnego auta z dźwignią wycieraczek po lewej stronie, oceniłbym to tak samo jak te głupoty w Tesli.No ale Tesla i Francuzy mają np. wajhe lub przycisk od wycieraczek po lewej
Głupi jest każdy, kto nie dostosuje się do Twoich przyzwyczajeńNa szczęście nie spotkałem żadnego auta z dźwignią wycieraczek po lewej stronie, oceniłbym to tak samo jak te głupoty w Tesli.
Do tej pory największą głupotą w klasycznych autach był klakson w dźwigni kierunkowskazów, ale Tesla poszła dalej.....
Nie tyle moich, co wszystkich kierowców na świecie.Głupi jest każdy, kto nie dostosuje się do Twoich przyzwyczajeń![]()
Na kompleksy kościółka?'Był kiedyś taki film " Na klopoty Bednarski"
Tu mamy czesto scenariusze " Na kompleksy Tesla"
Po tej deklaracji jasno widać, że klientem Mercedesa nigdy nie byłeś, tylko „jakaś tanizna” 😉🤣Nie tyle moich, co wszystkich kierowców na świecie.
Tak, w tym aspekcie jest głupi.
A jeszcze głupszy ktoś, kto mu na to pozwolił i wypuścił takie auto do produkcji.
Trochę byłem, jak próbowałem Smarta u nich naprawiać.Po tej deklaracji jasno widać, że klientem Mercedesa nigdy nie byłeś, tylko „jakaś tanizna” 😉🤣
No sterowanie, ja notorycznie jak wsiadam do innego auta niż MB to włączam wycieraczki 🤣🫣.Trochę byłem, jak próbowałem Smarta u nich naprawiać.
Odpuściłem, ale to był błąd, bo może problem by rozwiązali w cenie diagnostyki, a tak niepotrzebnie poszedłem w koszty gdzie indziej.
A co MB wciska za kity, że o nim napisałeś?
Właśnie mi podrzuciłeś jakiśtam pretekst do zmiany Mach-E na CLA. Obecnie mam Mach-E z najczystszą szybą na całym świecie. Czyszczę ją za każdym razem gdy się przesiadam ze SmartaNo sterowanie, ja notorycznie jak wsiadam do innego auta niż MB to włączam wycieraczki 🤣🫣.
Mercedes ma po prawej dźwignie wyboru jazdy, po lewej kierunkowskazy ze zintegrowanym sterowaniem wycieraczkami.
To z mercedesa tesla zaczerpnęła ten koncept, bo początkowo to nawet manetki i przełączniki sterowania oknami tesla miała wprost z mercedesa.
Dlatego np. moja żona bez problemu zaczęła jeździć teslą, bo obsługa była prawie dokładnie jak w mercedesach którymi na codzień od lat jeździła. 🙂