nabrU

Moderator

solik

Pionier e-mobilności
Świat się kończy, platforma MEB od VW się podoba na tym Forum

pod katem wlasciwosci jezdnych nigdy jakis narzekan nie bylo, od zawsze czytalem ze ID4/5 ma lepsze zawieszenie niz Y przed liftem :)

zeby nie bylo cukierkowo - na kazdym mocniejszym zakrecie byl komunikat o bledzie ladowania indukcyjnego telefonu, pacjent iphone pro max :D

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji

nabrU

Moderator

nabrU

Moderator
Mnie nie trzeba tego tłumaczyć (miałem ID.3 z początków produkcji, którego bardzo miło wspominam), to raczej moja refleksja nad opinią która tu panowała / panuje, że rodzina ID to 'Scheiße' :p. Choć definitywnie ostatnio się to poprawia, dzięki chyba ID.7 i zapewne produktom Forda (oraz ich dobrym promocjom w PL;)).

Zwyczajny nick

Zadomawiam się
Mnie nie trzeba tego tłumaczyć (miałem ID.3 z początków produkcji, którego bardzo miło wspominam), to raczej moja refleksja nad opinią która tu panowała / panuje, że rodzina ID to 'Scheiße' :p. Choć definitywnie ostatnio się to poprawia, dzięki chyba ID.7 i zapewne produktom Forda (oraz ich dobrym promocjom w PL;)).
Jestem tu od niedawna i już raz zdążyłem porzucić to miejsce, że względu na fakt że poza działem Tesli i E-GMP niewiele można było się dowiedzieć. Także doskonale rozumiem co miałeś na myśli.
Cieszę się że grono Explorerów się powiększa i będzie można ponarzekać w języku polskim 🤪

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Jestem tu od niedawna i już raz zdążyłem porzucić to miejsce, że względu na fakt że poza działem Tesli i E-GMP niewiele można było się dowiedzieć. Także doskonale rozumiem co miałeś na myśli.
Cieszę się że grono Explorerów się powiększa i będzie można ponarzekać w języku polskim 🤪

Witamy ponownie zatem! Oby tym razem był Pan zadowolony :)