Wygląda że MEB po prostu potrzebował dopracowania.Świat się kończy, platforma MEB od VW się podoba na tym Forum![]()
kiedy będzie dział dla explorera na tym forum?
Wygląda że MEB po prostu potrzebował dopracowania.Świat się kończy, platforma MEB od VW się podoba na tym Forum![]()
kiedy będzie dział dla explorera na tym forum?
Świat się kończy, platforma MEB od VW się podoba na tym Forum
My nie mamy takich mocy sprawczych jako Mody, tu musi zadziałać @Łukasz Bigo
Dramat. Zwolnić naczelnego.
Albo krzesło :>Trzeba jakieś taczki załatwić, najlepiej elektryczne![]()
Jest ku temu kilka powodówŚwiat się kończy, platforma MEB od VW się podoba na tym Forum![]()
Jestem tu od niedawna i już raz zdążyłem porzucić to miejsce, że względu na fakt że poza działem Tesli i E-GMP niewiele można było się dowiedzieć. Także doskonale rozumiem co miałeś na myśli.Mnie nie trzeba tego tłumaczyć (miałem ID.3 z początków produkcji, którego bardzo miło wspominam), to raczej moja refleksja nad opinią która tu panowała / panuje, że rodzina ID to 'Scheiße'. Choć definitywnie ostatnio się to poprawia, dzięki chyba ID.7 i zapewne produktom Forda (oraz ich dobrym promocjom w PL
).
Jestem tu od niedawna i już raz zdążyłem porzucić to miejsce, że względu na fakt że poza działem Tesli i E-GMP niewiele można było się dowiedzieć. Także doskonale rozumiem co miałeś na myśli.
Cieszę się że grono Explorerów się powiększa i będzie można ponarzekać w języku polskim 🤪