Moim zdaniem VAG ma i szybsze wygaszanie i ma więcej segmentów
Zdjęcia, zdjęcia!Pochwalcie sie kto rozwalil Junipera na jezdzie testowej w Krakowie![]()
Ja dziś ok 8:00 widziałem zaparkowanego Launcha przy pl. Piłsudskiego w Wawie.No to się zaczyna roić od Juniperów?![]()
Dlaczego w nazwie linku nie ma referral ale w samym url już jest?To mamy pierwszą obniżkę na Junipera, bo pojawiły się już w inventory jako nowe "W tranzycie — wkrótce dostępne" i tam wchodzi rabat 2tyś za refferale.
Nie da się tam odfiltrować Juniperów od przedliftów, ale są dostępne w 4 kolorach (bez czerwonego) z hakiem lub bez i tylko z czarnym wnętrzem.
Pewnie będą do odbioru w ciągu kilku dni![]()
Ja tam nie widzę ani jednego Junipera w tym inventory.To mamy pierwszą obniżkę na Junipera, bo pojawiły się już w inventory jako nowe "W tranzycie — wkrótce dostępne" i tam wchodzi rabat 2tyś za refferale.
Nie da się tam odfiltrować Juniperów od przedliftów, ale są dostępne w 4 kolorach (bez czerwonego) z hakiem lub bez i tylko z czarnym wnętrzem.
Pewnie będą do odbioru w ciągu kilku dni![]()
Mój błąd, już go poprawiłem i wytłumaczyłem w drugim wątku.Dlaczego w nazwie linku nie ma referral ale w samym url już jest?
Referall to nic złego, jak się napiszę że link jest referalem, a nieprzyzwoite jest zastanawianie takich paskudnych pułapek.