Dostawy Y Juniper - 2025

Nikodem

Zadomawiam się
Faktycznie, Junipery pojawiły się już w inventory jako nowe "W tranzycie — wkrótce dostępne" i tam wchodzi rabat 2tyś. Tylko nie da się odfiltrować Juniperów od przedliftów, ale są dostępne w 4 kolorach (czerwone nadal można zamawiać dopiero na maj-czerwiec) z hakiem lub bez i tylko z czarnym wnętrzem
Pewnie będą do odbioru w ciągu kilku dni :)
Ja mam zamówiony kilka dni temu i info z Warszawy jest takie, że transport "wstępnie" jest przewidywany na przyszły tydzień.

Nikodem

Zadomawiam się
Kiedy dokładnie zamawiałeś?
27ego, wpierw VIN był dostępny ale cisnęli na maksa na odbiór 31ego. Z tym że ja się z leasingiem nie wyrobiłem bo czekałem kilka dni w sumie na zebranie ofert z różnych miejsc. VIN zniknął, samochód poszedł do kogoś w ramach zamykania kwartału. Mam przydzielony nowy VIN od 31ego i info w fakturze końcowej z datą przewidywanej dostawy do 8 kwietnia + ten update o którym pisałem.

nowa wersja, LR AWD, czarny/czarny/19"

p.j.s

Fachowiec
Też mi coś na moich wiejskich wertepach delikatnie hałasowało. Muszę sprawdzić, bo miałem w bagażniku gaśnicę, kabel, EVSE i apteczkę. I ta apteczka podejrzanie mi hałasowała jak nią potrząsałem, a może to była gaśnica. Nie wiem, będę musiał wyciągnąć i przejechać się raz jeszcze po wertepach.
Delikatne hałasy na wiejskich wertepach to znana przypadłość - nawet filmy były o tym ;)
1743586940292.png

Jaceq

Pionier e-mobilności
27ego, wpierw VIN był dostępny ale cisnęli na maksa na odbiór 31ego. Z tym że ja się z leasingiem nie wyrobiłem bo czekałem kilka dni w sumie na zebranie ofert z różnych miejsc. VIN zniknął, samochód poszedł do kogoś w ramach zamykania kwartału. Mam przydzielony nowy VIN od 31ego i info w fakturze końcowej z datą przewidywanej dostawy do 8 kwietnia + ten update o którym pisałem.

nowa wersja, LR AWD, czarny/czarny/19"
Oki, dzięki. Czyli około 2 tyg. od zamówienia. Celuję w odbiór na koniec kwietnia / początek maja stąd pytanie.

eimi

Pionier e-mobilności
Oki, dzięki. Czyli około 2 tyg. od zamówienia. Celuję w odbiór na koniec kwietnia / początek maja stąd pytanie.
Nawet bliżej tygodnia. Ja zamawiałem auto, którego nie było na inventory, VIN dostałem po 2 dniach, a odbiór już po tygodniu. Te samochody jadą z Berlina więc transport to szybki temat.

margielm

Nowy na Forum
jakież zabawne są te odbiory "do tygodnia lub dwóch" świeżutkiego modelu samochodu gdy pomyślę że na mojego Peugeota 3008 (ICE) w 2018 roku czekałem, z tego co pamiętam, 8 miesięcy...

Nikodem

Zadomawiam się
Nawet bliżej tygodnia. Ja zamawiałem auto, którego nie było na inventory, VIN dostałem po 2 dniach, a odbiór już po tygodniu. Te samochody jadą z Berlina więc transport to szybki temat.
Mój właśnie dzwonili by potwierdzić że przyjeżdża we wtorek, odbiór mam umówiony na środę.