Może już w Performance będzie większa 🤔Większa bateria coraz bliżej![]()
Było by super
Może już w Performance będzie większa 🤔Większa bateria coraz bliżej![]()
Ja mam zamówiony kilka dni temu i info z Warszawy jest takie, że transport "wstępnie" jest przewidywany na przyszły tydzień.Faktycznie, Junipery pojawiły się już w inventory jako nowe "W tranzycie — wkrótce dostępne" i tam wchodzi rabat 2tyś. Tylko nie da się odfiltrować Juniperów od przedliftów, ale są dostępne w 4 kolorach (czerwone nadal można zamawiać dopiero na maj-czerwiec) z hakiem lub bez i tylko z czarnym wnętrzem
Pewnie będą do odbioru w ciągu kilku dni![]()
Kiedy dokładnie zamawiałeś?Ja mam zamówiony kilka dni temu i info z Warszawy jest takie, że transport "wstępnie" jest przewidywany na przyszły tydzień.
27ego, wpierw VIN był dostępny ale cisnęli na maksa na odbiór 31ego. Z tym że ja się z leasingiem nie wyrobiłem bo czekałem kilka dni w sumie na zebranie ofert z różnych miejsc. VIN zniknął, samochód poszedł do kogoś w ramach zamykania kwartału. Mam przydzielony nowy VIN od 31ego i info w fakturze końcowej z datą przewidywanej dostawy do 8 kwietnia + ten update o którym pisałem.Kiedy dokładnie zamawiałeś?
Delikatne hałasy na wiejskich wertepach to znana przypadłość - nawet filmy były o tymTeż mi coś na moich wiejskich wertepach delikatnie hałasowało. Muszę sprawdzić, bo miałem w bagażniku gaśnicę, kabel, EVSE i apteczkę. I ta apteczka podejrzanie mi hałasowała jak nią potrząsałem, a może to była gaśnica. Nie wiem, będę musiał wyciągnąć i przejechać się raz jeszcze po wertepach.
Oki, dzięki. Czyli około 2 tyg. od zamówienia. Celuję w odbiór na koniec kwietnia / początek maja stąd pytanie.27ego, wpierw VIN był dostępny ale cisnęli na maksa na odbiór 31ego. Z tym że ja się z leasingiem nie wyrobiłem bo czekałem kilka dni w sumie na zebranie ofert z różnych miejsc. VIN zniknął, samochód poszedł do kogoś w ramach zamykania kwartału. Mam przydzielony nowy VIN od 31ego i info w fakturze końcowej z datą przewidywanej dostawy do 8 kwietnia + ten update o którym pisałem.
nowa wersja, LR AWD, czarny/czarny/19"
Nawet bliżej tygodnia. Ja zamawiałem auto, którego nie było na inventory, VIN dostałem po 2 dniach, a odbiór już po tygodniu. Te samochody jadą z Berlina więc transport to szybki temat.Oki, dzięki. Czyli około 2 tyg. od zamówienia. Celuję w odbiór na koniec kwietnia / początek maja stąd pytanie.
Mój właśnie dzwonili by potwierdzić że przyjeżdża we wtorek, odbiór mam umówiony na środę.Nawet bliżej tygodnia. Ja zamawiałem auto, którego nie było na inventory, VIN dostałem po 2 dniach, a odbiór już po tygodniu. Te samochody jadą z Berlina więc transport to szybki temat.