inter
Pionier e-mobilności
Dodaje do samochodów używanych, tylko już na zawsze.Przez chwilę to działało, pojawiły się nieodebrane sztuki z końca kwartału w inventory na początku kwietnia, zniknęły w jeden dzień 😉
Dodaje do samochodów używanych, tylko już na zawsze.Przez chwilę to działało, pojawiły się nieodebrane sztuki z końca kwartału w inventory na początku kwietnia, zniknęły w jeden dzień 😉
No chyba nie do konca. Tego dnia byłem na jeździe próbnej z żoną i miły Pan poinformował mnie że to pomyłka na stronie i zostanie poprawiona tego samego dnia (juz to zgłosili). Moge sobie klikać ale nic nie dostanę dodatkowo. Na stanie jest sporo Yuniperów i nie zobaczysz zadnego z nich na stocku, taka polityka firmy póki co bo inaczej łapałyby sie na inne bonusy tez.Przez chwilę to działało, pojawiły się nieodebrane sztuki z końca kwartału w inventory na początku kwietnia, zniknęły w jeden dzień 😉
Masz racje, już ich nie ma. Ale byłya to przypadkiem nie jest tylko w stanach? W polsce nadal nic nie ma z referala na Nowego Y - przynajmniej dla kupującego. Co zresztą znaczy że kolega @eimi trochę sprzedaje nieprawdę w swojej stopce pisząc "zgarnij 2000 zł rabatu na nowego Junipera" - bo nie ma ich w inventory w ogóle.
Teraz jeśli chcesz skorzystać z promocyjnego finansowania, to zamawiasz przez aplikację i wybierasz leasing.A jak zamowic? Najpierw zamowienie na stronie, a potem leasing czy odwrotnie?
A jeżeli już jestem w kontakcie z kimś z Santander to tak samo? Jak zamówić Wall Connector i złącze mobilne tak, żeby nie było częścią leasingu?Teraz jeśli chcesz skorzystać z promocyjnego finansowania, to zamawiasz przez aplikację i wybierasz leasing.
Tak właśnie musiałem zrobić - tylko nie trzeba ponownie wypełniać wniosku. Dostałem takie info: "zgodnie z nowymi wytycznymi Tesli, wnioski dotyczące promocyjnego leasingu powinny być składane za pośrednictwem aplikacji"A jeżeli już jestem w kontakcie z kimś z Santander to tak samo?