Dostawy Y Juniper - 2025

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Przy takich firmach nie wprowadza się nowych produktów po 2 miesiącach od wprowadzenia nowego 😅

Ulepszeń / zmian osobiście spodziewałbym się dopiero w modelu performance. Zwykły Y może zostać ulepszony najwcześniej za rok / dwa 🤷🏼‍♂️
tak mówisz? A ploty o powiększonym Y? Tańszych wersjach? Wymienionych ogniwach w M3? To na kiedy mają być? Jak się znudzi tym co kupili już?

inter

Pionier e-mobilności
ok, przepraszam. Polska jest centrum wszechświata. Cholera zapominam ciągle.
Kupujemy w PL, a nie gdzie indziej. I do takich cen się odnosimy.

inter

Pionier e-mobilności
Mam wrażenie, że przeoczyłeś o czym napisałem.
Wiem, co pisałeś, tylko to są bzdury. Nikt nie wprowadza modeli co 2-3 miesiące.

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Wiem, co pisałeś, tylko to są bzdury. Nikt nie wprowadza modeli co 2-3 miesiące.
być może. Tylko odpisywałeś coś o kupowaniu w PL :) tak więc, ciężko tu dyskutować.

Odnośnie "nowych modeli" tu też można polemizować. Czy to jakieś takie nowe ma być. W mojej ocenie, usprawnione.
A przecież sam Musk mówił, że ciągle są ulepszenia.

pf10711

Nowy na Forum
Ktoś jeszcze czeka na LR AWD od początku kwietnia? Zero informacji od Tesli, brak przewidywanego terminu dostawy w apce. Mija właśnie miesiąc od zamówienia...

krzyss

Pionier e-mobilności
Ktoś jeszcze czeka na LR AWD od początku kwietnia? Zero informacji od Tesli, brak przewidywanego terminu dostawy w apce. Mija właśnie miesiąc od zamówienia...
Jakie kolory ?

krzyss

Pionier e-mobilności
lakier solid black, biały środek (bez haka).
No to chyba tu jest problem. Nie wiem czy juz wydaja z bialym srodkiem. A czarny z bialym pewnie jest malo popularna opcja.
Ja bym spokojnie czekal.