Tak kolor jest inny, taki ma Tesla 3, aczkolwiek "stary" był też super.Wygląda superczy to jest inny kolor czerwony niż stary Y ?
Wygląda superczy to jest inny kolor czerwony niż stary Y ?
Jaki config zamawiałeś?Witam wszystkich.
Ja zamówiłem nowego Y LR awd, 22 kwietnia i odbiór mam na 30go. Więc szybciutko... vin po 1 dniu się pojawił. Załatwiam leasing...
Pozdrawiam Kamil
13.05 data odbioru w Katowicach (mogłem 12.05) 🙂Model Y LR AWD, Ultra Red z białym środkiem - właśnie dostałem VIN i po sprawdzeniu skryptem dostawę mam przewidzianą na 05.05 🙂
Mieliście rację z tym ciśnieniem. Poniżej oficjalne stanowisko serwisu. Natomiast w międzyczasie znalazłem rozwiązanie: uchylam trochę okno przed wysiadaniem i drzwi się lekko zamykają. Później gdy auto się blokuje po oddaleniu, szyba sama się domykaKlapek mozesz nie zobaczyc bo sa pod tapicerka. W fiacie byly tez chyba gdzies na podszybiu. Moze dali tego mniej, albo wcale bo poprzedni model nie byl tak wyciszony. Trzeba sie przyzwyczaic do trzaskania![]()
To standardowe opuszczenie szyby przy otwieraniu drzwi jest ewidentnie zbyt wąskie żeby wyeliminować ciśnienie. Ale jeśli ręcznie opuścisz szybę bardziej, drzwi już zamykają się lekko jak w poprzedniej TMY. Alternatywą jest oczywiście po prostu mocniejsze trzepnięcie drzwiami, za czym nie przepadam stąd wolę dodatkowe uchylenie szyby.Przecież okna domykają się po zamknięciu drzwi, więc jest ujście powietrza, ciśnienia.