Dostawy Y Juniper - 2025

inter

Pionier e-mobilności
Przez chwilę to działało, pojawiły się nieodebrane sztuki z końca kwartału w inventory na początku kwietnia, zniknęły w jeden dzień 😉
Dodaje do samochodów używanych, tylko już na zawsze.

CODI

Zadomawiam się
Przez chwilę to działało, pojawiły się nieodebrane sztuki z końca kwartału w inventory na początku kwietnia, zniknęły w jeden dzień 😉
No chyba nie do konca. Tego dnia byłem na jeździe próbnej z żoną i miły Pan poinformował mnie że to pomyłka na stronie i zostanie poprawiona tego samego dnia (juz to zgłosili). Moge sobie klikać ale nic nie dostanę dodatkowo. Na stanie jest sporo Yuniperów i nie zobaczysz zadnego z nich na stocku, taka polityka firmy póki co bo inaczej łapałyby sie na inne bonusy tez.

eimi

Pionier e-mobilności
a to przypadkiem nie jest tylko w stanach? W polsce nadal nic nie ma z referala na Nowego Y - przynajmniej dla kupującego. Co zresztą znaczy że kolega @eimi trochę sprzedaje nieprawdę w swojej stopce pisząc "zgarnij 2000 zł rabatu na nowego Junipera" - bo nie ma ich w inventory w ogóle.
Masz racje, już ich nie ma. Ale były :) usunąłem to info ze stopki.

margielm

Zadomawiam się
Jak piszę @CODI to była pomyłka która została usunieta w ciagu kilku godzin. Swoja drogą szkoda, że nie dają chociaż miesiąca rozszerzonego autopilota z referala. Na jazdach próbnych byłem pod ogromnym wrażeniem systemy samodzielnego parkowania, ale fajnie by było go potestować trochę dłużej zanim zapłacimy za niego 20k...

Deodeo

Nowy na Forum
Cześć, ja złożyłem zamówienie 18.04 na Y LR AWD Ultrared z białym wnętrzem. W momencie składania zamówienia pokazywało szacunkowa datę dostawy na kwiecień ale wiedziałem że tego na pewno nie da się dowieźć 😂
Gdzieś kolo 29.04 zniknęła z aplikacji szacunkowa data dostawy i póki co VINu brak. Mam nadzieję że nie dostanę w Lipcu 😅
Poprzedni Y skończył się szkoda całkowitą 😞

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Teraz jeśli chcesz skorzystać z promocyjnego finansowania, to zamawiasz przez aplikację i wybierasz leasing.
A jeżeli już jestem w kontakcie z kimś z Santander to tak samo? Jak zamówić Wall Connector i złącze mobilne tak, żeby nie było częścią leasingu?