hipodrom

Zadomawiam się
Dzięki. Mimo wszystko Active jest całkiem nieźle wyposażony... Nie wiem czy to nie przesada dopłacać 35 tys żeby mieć podgrzewany fotel i kamery 360 (a jeśli wliczymy dotację to wychodzi że Comfort to 150% ceny Active). Warta ewentualnie do rozważania wersja Boost która ma większą baterię, ale jeśli ktoś szuka pomykacza na miasto... to chyba Active da radę. No ja jestem bliski zamówienia w kazdym razie :)

jarqu

Posiadacz elektryka
Dzięki. Mimo wszystko Active jest całkiem nieźle wyposażony... Nie wiem czy to nie przesada dopłacać 35 tys żeby mieć podgrzewany fotel i kamery 360 (a jeśli wliczymy dotację to wychodzi że Comfort to 150% ceny Active). Warta ewentualnie do rozważania wersja Boost która ma większą baterię, ale jeśli ktoś szuka pomykacza na miasto... to chyba Active da radę. No ja jestem bliski zamówienia w kazdym razie :)
Tez mam teraz dylemat czy żony Zoe nie zmienić na najtańsza wersję.

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Ładniejszy, niż ten Leapmotor t03, tania wersja w niezłej cenie. Czy nie ma grzanej kierownicy nawet w wyższej wersji? Fotele grzane mi nie są potrzebne, ale kierownica by się przydała...

Ładniejszy i większy. Nie ma grzanej kierownicy. Ale ma kamerę patrzącą na kierowcę i system, który na niego pokrzykuje, gdy zbyt długo patrzymy na mapę ;)

cooler

Pionier e-mobilności
Jak z dostępem z aplikacji? Programowanie ładowania oraz przygotowywania samochodu do jazdy?

Podgrzewanie auta z apki? Telefon jako klucz?

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji

Najnowsze dyskusje