Dostawy II kw. 2025 roku

umcus

Pionier e-mobilności
Ten termin nikogo do niczego nie zobowiązuje, możesz się jedynie spodziewać, że w tych okolicach będzie odbiór. Ale jak coś się posypie (np. transport), to sam wiesz, co możesz z tym papierem zrobić :)

solik

Pionier e-mobilności
Kliknalem wczoraj LR AWD, bialy lakier, czarne wnetrzne wiec klasyka - dostawe mam na maj, nie klikalem wsrod aut "dostepnych od reki" - czyli pewnie na dniach bedzie czy jednak to auto z jakiegos placu? te dostepne od reki widzialem, ze chyba maja rocznik 2024
w piatek przypieli VIN, dostawa wg doradcy koniec maja/poczatek czerwca, na fakturze 9 czerwiec

pawel pawel

Zadomawiam się
Jeśli dobrze rozumiem, że "dostępne do odbioru" = samochód na stocku, to przynajmniej jeden egzemplarz w mojej konfiguracji (biała/białe wnętrze), który pokazuje się aktualnie w inventory jest z produkcji 10.2024.
Też myślałem, że mają jakiś stock i że się nie sprzedają ( wszak media głównego ścieku o tym nadają całą dobę 😀 ) i mi coś sprowadzą ..... . Tak nie ma. Dostawy, z Chin są jednym statkiem i jak trafisz z konfiguracją i to coś jest na płynącym statku to dostaniesz auto na początku czerwca. 31.05 będzie w Słowenii statek z Trójkami i chyba bazowymi Y z Szangchaju.... . Ja czekam na bieda edition 3.

inter

Pionier e-mobilności
Też myślałem, że mają jakiś stock i że się nie sprzedają ( wszak media głównego ścieku o tym nadają całą dobę 😀 ) i mi coś sprowadzą ..... . Tak nie ma. Dostawy, z Chin są jednym statkiem i jak trafisz z konfiguracją i to coś jest na płynącym statku to dostaniesz auto na początku czerwca. 31.05 będzie w Słowenii statek z Trójkami i chyba bazowymi Y z Szangchaju.... . Ja czekam na bieda edition 3.
Y są juz od roku, tylko z Berlina.

churro

Zadomawiam się

AndrzejKulig

Fachowiec
Dostałem info, że moja 3 będzie do odbioru do połowy czerwca. Złożyłem zamówienie 14 mają ale przypisali mi wtedy VIN tesli którą mieli na stanie z 2024 więc powiedziałem, że chce z 2025. Jestem ciekawy czy na tym statku jest moja skoro wyruszył 19 maja a ma dopłynąć 31 🤔
Ciekawa sprawa, ja tez zamawiałem TM3 dokładnie 14 maja, na fakturze planowany termin dostawy 21-May-2025. W appce miałem termin dostawy 21-May-2025, a wczoraj dostałem notyfikacje żeby ustalić datę odbioru i można było już wybrać przyszłą środę (wybrałem czwartek (29-May-2025). Papiery do rejestracji dziś wysłali DHLem. Dodam że potwierdzałem u nich czy data produkcji to 2025 i potwierdzili (styczeń 2025). Także z jakiego wora jest moje TM3? Ktoś coś? Bo ten kontenerowiec (RCC_Classic) to na wysokości Senegalu....

Najnowsze dyskusje