Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu

churro

Zadomawiam się
*choć to darmowe parkowanie już kosztowało mnie raz mandat 95 zł, żona zaparkowała na miesjcu wyglądającym jak miejskie z identycznym parkomatem, a to była strefa wydzierżawiona prywatnej firmie. I mandat wpadł. Gdy go znajdę, to opiszę na forum, bo to niestety pułapka na elektryki.
ostatnio właśnie zastanawiałem się jak często idzie się pomylić elektrykiem przy parkowaniu za darmo.

btw: używasz sentry zostawiając pod chmurką na osiedlu?

Last edited:

KrzysztofFly

Moderator
*choć to darmowe parkowanie już kosztowało mnie raz mandat 95 zł, żona zaparkowała na miesjcu wyglądającym jak miejskie z identycznym parkomatem, a to była strefa wydzierżawiona prywatnej firmie. I mandat wpadł. Gdy go znajdę, to opiszę na forum, bo to niestety pułapka na elektryki.

ostatnio właśnie zastanawiałem się jak często idzie się pomylić elektrykiem przy parkowaniu za darmo.

btw: używasz sentry zostawiając pod chmurką na osiedlu?
Panowie polecam przeczytać ten wątek:
Tam dosyć szczegółowo omówiliśmy temat SPP i ich oznakowania.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Panowie polecam przeczytać ten wątek:
Tam dosyć szczegółowo omówiliśmy temat SPP i ich oznakowania.
I znów widzę, że trzeba być spostrzegawczym prawnikiem, by to ogarnąć.
To akurat kompromitacja państwa, że naraża dwóch obywateli na podstępne parkingi.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Z tego co wiem to jest do wybronienia, ponieważ nie da się ustalić kto kierował, prywatna firma nie ma takiej możliwości.