napewno bym sie na to auto nie zdecydowal, juz lepiej mi sie jezdzilo Mini SE
Jakie 2k za opone ? Kupowalem dwie za 1100.-Ja planowałem w ramach zaznajamiania się z elektrykami kupić właśnie i3 92Ah.. podoba mi się po prostu. Ale sprawdziłem sobie cene tych śmiesznych opon - i siadłem na dupę: ponad 2k zeta za jedną, i żeby jeszcze to była opona na ileś tam sezonów.. ale to są opony ekologiczne, na starcie mają 6mm bieżnika 🤣
Auto podoba mi się nadal, ale ekonomia wygrała - jak się okazało, że są już elektryki takie jak e-Soul, to sorry - 100k zł za fajne używane i3 (a te fajniejsze, 120Ah to >120k zł) to jednak przesada..
Pozdrawiam
Wrzuciłem wymiar na allegro czy oponeo i pokazało mi dwa rodzaje opon do i3 w cenie ponad 2k zł za 1 szt.Jakie 2k za opone ? Kupowalem dwie za 1100.-
Hankooki maja 8mm i sa tansze.
Może mówicie o dwóch róznych rozmiarach. Z tego co się orientuję to w i3 (w zależności od wersji) były felgi 19 cali i 20 cali.Wrzuciłem wymiar na allegro czy oponeo i pokazało mi dwa rodzaje opon do i3 w cenie ponad 2k zł za 1 szt.
Pozdrawiam
Nie wazne czy 19 czy 20” ceny sa od 450 do 1100zl za sztuke.Może mówicie o dwóch róznych rozmiarach. Z tego co się orientuję to w i3 (w zależności od wersji) były felgi 19 cali i 20 cali.