Ale to bardzo dobrze, będą tanie części, będzie tanie serwisowanie, będą dodatki aftermarketowe ( już są!).to jest drugi Passat wsrod elektrykow i to juz jest widoczne
Też o tym myślałem niejednokrotnie. Może młodzi niedługo zaczną odblokowywać lub reprogramować wersje performance + oczywiście tjuning. Bezpiecznie Szybka Jazda nie zniknie z ulic.Jest jeszcze ryzyko, że ze względu ma przyspieszenie Tesla zostanie nowym Bolidem Młodzieży Wiejskiej
To jest moim zdaniem największy plus.Ale to bardzo dobrze, będą tanie części, będzie tanie serwisowanie, będą dodatki aftermarketowe ( już są!).
To chyba tylko kwestia czasu, kiedy ktoś wprowadzi nową ,,modę'' i to niekoniecznie bazującą na Tesli. Też kiedyś miałem BMW E28, w czasach kiedy młody pryszczaty mógł tylko pomarzyć o takim zakupie używanego. Dzisiaj tę markę tak zaszufladkowano, że choćbym chciał, to jakoś tak dziwnie mnie odpycha. Oby to samo nie spotkało Tesli.Też o tym myślałem niejednokrotnie. Może młodzi niedługo zaczną odblokowywać lub reprogramować wersje performance + oczywiście tjuning. Bezpiecznie Szybka Jazda nie zniknie z ulic...