Polacy pokochali Teslę

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Gratulacje Polska! :)

Runior

Zadomawiam się
Jeżdżenie Pastuchem szczególnie B5 TDi od jakiś 15 lat jest synonimem obciachu. No chyba, że masz wąsa i kamizelkę wędkarską albo jesteś budowalańcem-wykończeniowcem na czarno. Szkoda, żeby Tesla miała podobną opinię.

Jest jeszcze ryzyko, że ze względu ma przyspieszenie Tesla zostanie nowym Bolidem Młodzieży Wiejskiej i będzie owijała się na przydrożnych drzewach i słupach po dyskotekach w rezmizie jak w zwyczaju ma BMW E36 czy Audi B5.

Ja tam pamiętam, że Passat B5 to była naprawdę luksusowa fura i to nie tylko dlatego, że w czasach kiedy się pojawił jeździłem maluchem :). Obecnie raczej spotykam się z nostalgicznymi wzmiankami o wysokiej jakości tego modelu w porównaniu z następcami niż z jakąś szczególną pogardą. Rolę typowego jeżdżącego trupa pełni chyba raczej Audi A4/A6. Oczywiście zawsze z Niemiec, zawsze czarne i zawsze z dieslem.

Marcel232

Fachowiec
Ja tam pamiętam, że Passat B5 to była naprawdę luksusowa fura i to nie tylko dlatego, że w czasach kiedy się pojawił jeździłem maluchem :). Obecnie raczej spotykam się z nostalgicznymi wzmiankami o wysokiej jakości tego modelu w porównaniu z następcami niż z jakąś szczególną pogardą. Rolę typowego jeżdżącego trupa pełni chyba raczej Audi A4/A6. Oczywiście zawsze z Niemiec, zawsze czarne i zawsze z dieslem.
Ja jeszcze rok temu miałem takiego srebrnego w kombi 🤣. Służył latami i stał przed domem na ulicy z kluczykami w stacyjce jako 3 auto. Nikt go nawet nie chcial zabrać🤣. I wcale nie było mi wstyd tym jeździć. Oleju wogóle w nim nie zmieniałem. Dolewki dostawał z przepracowanego oleju z quada 😀. 1.9tdi nie do zajechania.