Zaatakuje w poniedziałek, jeśli będą w stanie zdjąć folię bez ściągania linii to naprawię ścieżkę, tesla w takiej sytuacji wymienia całą szybę i to nie jest warte zachodu biorąc pod uwagę, że to ogrzewanie działaTyle, że w tym przypadku szyba jest oklejona folią, więc z 'ołówkowania' nici.. 🤣
BTW: W sumie to może warto byłoby uderzyć do tych specjalistów od foliowania - jeśli przed ich robotą szyba działała, to..🔪💣
Pozdrawiam
Bez obaw. Mialem to samo zeszlej zimy. Poszly trzy paski. Szyba przyciemniona. Serwis bez zadnych dyskusji chcial od reki wymienic szybe na gwarancji, ale powiedzialem, ze nie mam czasu i tak jezdze do dzisiajZaatakuje w poniedziałek, jeśli będą w stanie zdjąć folię bez ściągania linii to naprawię ścieżkę, tesla w takiej sytuacji wymienia całą szybę i to nie jest warte zachodu biorąc pod uwagę, że to ogrzewanie działa
Warszawa czy Berlin?Bez obaw. Mialem to samo zeszlej zimy. Poszly trzy paski. Szyba przyciemniona. Serwis bez zadnych dyskusji chcial od reki wymienic szybe na gwarancji, ale powiedzialem, ze nie mam czasu i tak jezdze do dzisiajMoze sie wybiore w koncu po nowym roku.
WawaWarszawa czy Berlin?
EDIT: umówiłem się na 4.01 w Rostocku, zobaczymy co z tego będzie. O Berlinie nie słyszałem dużo dobrego
Hmm.. dobrze, że nie skaczesz ze spadochronem..Heh, pech ciąg dalszy: właśnie padło mi otwieranie klapki ładowania po naciśnięciu na niąDobrze że działa z przycisku, telefonu i z monitora...