Dobrze liczysz! Jak ktoś chcę trochę więcej wozić oficjalnie, powinien rozważyć SR+…Wg dowodu rejestracyjnego masa własna to 1844 kg, a DMC 2232 kg. Różnica to 388 kg.
Samochód jest 5 osobowy, wiec przypada 77,6 kg na osobę. A gdzie jeszcze bagaże?
Chyba, że coś źle liczę?
no nie wiem, SR+ 2019rocznik masa pojazdu gotowego do jazdy 1684kg, , rzeczywista masa pojazdu 1673kg, dopuszczalna masa całkowita 2060kgDobrze liczysz! Jak ktoś chcę trochę więcej wozić oficjalnie, powinien rozważyć SR+…
RWD chyba znowu cięższa się zrobiła?
Ta różnica między 1673kg a masą pojazdu gotowego do jazdy to rozumiem wynika z baterii rozładowanej i naładowanej?no nie wiem, SR+ 2019rocznik masa pojazdu gotowego do jazdy 1684kg, , rzeczywista masa pojazdu 1673kg, dopuszczalna masa całkowita 2060kg
hehe nie wiem, może to jakieś dodatkowe oprzyrządowanie typu gaśnica które musi być dodane do auta żeby mogło jeżdzićTa różnica między 1673kg a masą pojazdu gotowego do jazdy to rozumiem wynika z baterii rozładowanej i naładowanej?
Ta różnica między 1673kg a masą pojazdu gotowego do jazdy to rozumiem wynika z baterii rozładowanej i naładowanej?
Czyli dywaniki, kapsle i pendrive ważą 11 kg?Mass in Running Order is the weight of the car in basic configuration without any factory fitted options over and above what the manufacturer deemed to be standard equipment for the purpose of type approval. Actual mass, as the name implies, includes all the factory fitted options on your particular car and is the figure that comes closest to kerbweight. — https://www.caravanclub.co.uk/club-...s-towing/certificate-of-conformity-confusion/
mam białe fotele, może są cięższeCzyli dywaniki, kapsle i pendrive ważą 11 kg?![]()
a... to dlatego tesla nie daje tej gaśnicy!hehe nie wiem, może to jakieś dodatkowe oprzyrządowanie typu gaśnica które musi być dodane do auta żeby mogło jeżdzić
Bo teraz cięższe LFP, a ty masz lżejsze NCA Panasonic. Ogniwa LG też ważą więcej od Panasonic...no nie wiem, SR+ 2019rocznik masa pojazdu gotowego do jazdy 1684kg, , rzeczywista masa pojazdu 1673kg, dopuszczalna masa całkowita 2060kg