Prędkość ładowania - czy zwolniło??

Michal

Moderator
U mnie jest tak jak u Bronka:
1642763682635.png

Może sprawdź aktualizację albo przeinstaluj apkę.

Michal

Moderator
Forma jest mało ważna liczy się treść, a ta jest:
  1. Szybko
  2. Konkretnie
  3. Na temat
Więc jak zwykle szacunek dla Bronka!

Jac3k

Posiadacz elektryka
Forma jest mało ważna liczy się treść, a ta jest:
  1. Szybko
  2. Konkretnie
  3. Na temat
Więc jak zwykle szacunek dla Bronka!
Pewnie że tak. Michał, masz to na Iphone. Usunąłem i zainstalowałem apke i mam to samo, pola brak 🙄

A5DB4AA5-0F53-43B5-BA82-C4AADB566B9A.jpeg

gim-kg

Pionier e-mobilności
Ja robię trochę inaczej. Samochód stoi w garażu wiec nie zależy mi na przygotowaniu. W garażu zawsze mam około 11*C. Do codziennego użytkowaniu trzymam samochód w granicach 40-80%. Używam zakładki „Ładowanie”. Tam mam zaznaczone rozpoczęcie ładowania o 00:30, czyli gdy wszystkie prądożerne urządzenia już nie chodzą. Ustawione ładowanie 9 kW (podobno najmniejsze straty) i zawsze rano samochód już jest naładowany.

Michal

Moderator
Ja też nie przygotowuję, bo po prostu nie jeżdżę do biura regularnie ale jednak wolę mieć ustawioną godzinę zakończenia ładowania.
Ale ustawienie czasu powinno tam być... Szukam w necie jakiegoś info ale nic nie znajduję, żeby problem się powtarzał u ludzi... Nie znam się kompletnie na iPhone więc nie wiem co tam można jeszcze zrobić, żeby coś poprawić. Ja bym nie panikował i poczekał na jakiś update, a do tego czasu ustawił tak jak pisze @gim-kg - start ładowania o określonej godzinie.

Czy ktoś z iPhone może to sprawdzić u siebie?

Bronek

Pionier e-mobilności
Moja koleżanka mówi, że te Świat nie jest dla niepełnosprytnych :)
I dadaje, że pacjen nie ku.. tas postać długo może
Nie jest Ona pelna empatii ale ma racje :)

Wywalamy ztej opcji APK TESLI
Screenshot_20220121-123458_Settings_copy_270x600.jpg

W androidzie w aplikacjach trzeba wywalić APK TESLI z aplikacje na pełnym ekranie

Jac3k

Posiadacz elektryka
Ja też nie przygotowuję, bo po prostu nie jeżdżę do biura regularnie ale jednak wolę mieć ustawioną godzinę zakończenia ładowania.
Ale ustawienie czasu powinno tam być... Szukam w necie jakiegoś info ale nic nie znajduję, żeby problem się powtarzał u ludzi... Nie znam się kompletnie na iPhone więc nie wiem co tam można jeszcze zrobić, żeby coś poprawić. Ja bym nie panikował i poczekał na jakiś update, a do tego czasu ustawił tak jak pisze @gim-kg - start ładowania o określonej godzinie.

Czy ktoś z iPhone może to sprawdzić u siebie?
Wygląda to na bug w Iphone. Pewnie poprawią z kolejną aktualizacją.